27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Akcija “Zasadi drvo” i u Kačarevu

Zahvaljujući Mesnoj zajednici Kačarevo, u okviru akcije „Zasadi drvo“ posađeno je dvadeset sadnica tuja u Sportsko rekreativnom centru „Jezero“. Cilj ove akcije je prvenstveno da se mladima da dobar primer, da se poboljša kvalitet vazduha i da se stvori prirodan ambijent u kom će građani Kačareva uživati.

Sportsko rekreativni centar „Jezero“ u Kačarevu obogaćen je sa 20 sadnica tuja u okviru akcije „Zasadi drvo“. Sadnja drveća u ovom kompleksu postala je tradicija, a građani su se i ovog puta pridružili u velikom broju.

Direktor JKP-a u Kačarevu Zoran Marković kaže da je Sportsko rekreativni centar „Jezero“ zahvaljujući redovnom održavanju i pošumljavanju postao ponos grada.

Član Saveta mesne zajednice u Kačarevu Milorad Đurica se, takođe, pridružio ovoj akciji u nameri da mladima da dobar primer.

Akciji se pridružilo i Udruženje žena „Etno kutak“ iz Kačareva. Predsednica Udruženja kaže da su se žene rado pridružile akciji kako bi učinile nešto korisno, ali i radi dobrog druženja.

Ovakve akcije će se nastaviti ne samo u Mesnoj zajednici Kačarevo već i u ostalim mesnim zajednicama na teritoriji grada Pančeva.

Related posts

Krema za “glatku” kožu po receptu majstora

Jasmina Petkovic

Bogat oktobarski program Kulturnog centra Pančevo

Jelena Obradović

VUČIĆ SUTRA NA PANELU REGIONALNOG FORUMA MLADIH LIDERA – Učestvuju i Zaev, Rama i Đukanović

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija