2. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Akcija “Zasadi drvo” i u Kačarevu

Zahvaljujući Mesnoj zajednici Kačarevo, u okviru akcije „Zasadi drvo“ posađeno je dvadeset sadnica tuja u Sportsko rekreativnom centru „Jezero“. Cilj ove akcije je prvenstveno da se mladima da dobar primer, da se poboljša kvalitet vazduha i da se stvori prirodan ambijent u kom će građani Kačareva uživati.

Sportsko rekreativni centar „Jezero“ u Kačarevu obogaćen je sa 20 sadnica tuja u okviru akcije „Zasadi drvo“. Sadnja drveća u ovom kompleksu postala je tradicija, a građani su se i ovog puta pridružili u velikom broju.

Direktor JKP-a u Kačarevu Zoran Marković kaže da je Sportsko rekreativni centar „Jezero“ zahvaljujući redovnom održavanju i pošumljavanju postao ponos grada.

Član Saveta mesne zajednice u Kačarevu Milorad Đurica se, takođe, pridružio ovoj akciji u nameri da mladima da dobar primer.

Akciji se pridružilo i Udruženje žena „Etno kutak“ iz Kačareva. Predsednica Udruženja kaže da su se žene rado pridružile akciji kako bi učinile nešto korisno, ali i radi dobrog druženja.

Ovakve akcije će se nastaviti ne samo u Mesnoj zajednici Kačarevo već i u ostalim mesnim zajednicama na teritoriji grada Pančeva.

Related posts

Od poslednjeg izveštaja 1.053 osobe pozitivne na koronavirus!

Jasmina Petkovic

Otac i majka predsednika Vučića pozitivni na koronavirus

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Lažući o Vučiću Sanda Rašković je rekla istinu o sebi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija