15. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Hemodijaliza: Novi aparati za kvalitetnije lečenje

Odeljenje hemodijalize Opšte bolnice Pančevo već godinu dana je u novim prostorijama, a sada ima i nove aparate za dijalizu. Odeljenje funkcioniše mnogo bolje i pacijentima pruža neophodne uslove za lečenje.

Zahvaljujući novoj prostoriji i novim aparatima, koje je dobilo krajem prošle godine, Odeljenje hemodijalize Opšte bolnice u Pančevu funkcioniše mnogo bolje. Trenutno je na dijalizi 150 pacijenata i zadovoljni su uslovima, rekao je dr Goran Vojinović, .

Pre renoviranja ovog Odeljenja pacijentima je najveći problem bio čekanje, dok su  neophodni aparati na odeljenje stizali  tokom čitave godine. Ranije, njihovo održavanje je bio problem lekara i bolnice, a sada se o njima brinu proizvođači, dodao je dr Vojinović.

Doktor Goran Vojinović dodaje da je najteže pacijentima koji putuju. Lekari ne mogu da im pomognu po tom pitanju, ali mogu da se pobrinu da dobiju kvalitetno lečenje koje će im produžiti život.

Related posts

HULIGANI OPET NAPALI POLICIJU! Gađali ih kamenicama, bakljama, flašama!

Branislava Grčić

Bogata ponuda na “Zelenoj pijaci”

Aleksandra Miloševska

PS: Od pretnji šljama i ološa, jedino opasnije ćutanje

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija