21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Kovačica Najvažnije Vesti

Pokrajinski sekretar Batez posetio Kovačicu

Pokrajinski sekretar za omladinu i sport, Vladimir Batez, posetio je opštinu Kovačica. Tom prilikom sastao se sa predsednikom opštine, Milanom Garaševićem, obišao sportski objekat FK „Slavija“ i potpisao ugovore sa direktorima škole „Mlada pokolenja“ u Kovačici i „Sveti Georgije“ u Uzdinu.

Tokom obilaska opštine Kovačica, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, potpisao je ugovore koji predviđaju ulaganja u rekonstrukciju fiskulturnih sala u Osnovnoj školi „Mlada pokolenja“ u Kovačici i „Sveti Georgije“ u Uzdinu.

Opština Kovačica u saradnji sa Pokrajinskom vladom radi na razvoju sporta, kako bi se obezbedili što bolji uslovi da se deca bave sportom.

Bitno je decu usmeriti da se bave sportom, pre svega zbog njihovog pravilnog rasta i razvoja, ali i životnog usmerenja ka pravim vrednostima.

Vladimir Batez obišao je i sportski objekat „Slavija“. Prisustvovao je treningu inkluzivnog džudoa koji organizuje Centar za socijalni rad, koji je namenjen mladim osobama sa invaliditetom.

Related posts

Dvanaesta sednica Saveta za mlade

Jasmina Petkovic

Nastavlja se vakcinacija bez zakazivanja

Mirjana Popović

Lojd vodio Zvezdu do pobede protiv Mege

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija