5. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Panel o unapređenju turizma u TOP

Panel diskusija o razvoju manifestacionog turizma na teritoriji Pančeva održana je u prostorijama Turističke organizacije Pančevo. Osnovna ideja panela bio je dijalog između institucija, pojedinaca i udruženja o manifestacijama u gradu i selima i turističkim potencijalima grada.

Cilj panel diskusije odnosno se na razvoj i unapređenje manifestacionog turizma na teritoriji Pančeva bio je razmena mišljenja institucija, pojedinaca i udruženja o manifestacionom turizmu i pokušaj da definišu zajedničke prioritete. Direktor Turističke organizacije Pančevo Nikola Stoilković kaže da je zadovoljan idejama koje su predstavljene.

Predstavnica Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave Pančevo Gordana Ćirić kaže da je u 2019. godini odziv izlagača bio odličan. Preko 180 izlagača se svojim rukotvorinama predstavilo publici na 80 tezgi .

Manifestacije u 2019. godini obeležila je velika posećenost kako Pančevaca, tako i posetioca iz drugih gradova Srbije, ali i inostranstva. Veliki broj izlagača je mogao da se predstavi svojim rukotvorinama, a tu priliku će imati i u 2020. godini, istakli su organizatori i panelisti na panel diskusiji.

U Turističkoj organizaciji Pančevo kažu da građani u 2020. godini mogu očekivati bogat izbor različitih manifestacija i pozivaju građane da posete ove manifestacije u što većem broju.

Related posts

JOŠ 254 NOVA SLUČAJA KORONE U SRBIJI! ŠEST OSOBA PREMINULO! SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORIMA!

Jasmina Petkovic

Servisne informacije 3 decembar

Zorana Stekovic

Dan Dunava: U akciji čišćenja Tamiša

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija