18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Panel o unapređenju turizma u TOP

Panel diskusija o razvoju manifestacionog turizma na teritoriji Pančeva održana je u prostorijama Turističke organizacije Pančevo. Osnovna ideja panela bio je dijalog između institucija, pojedinaca i udruženja o manifestacijama u gradu i selima i turističkim potencijalima grada.

Cilj panel diskusije odnosno se na razvoj i unapređenje manifestacionog turizma na teritoriji Pančeva bio je razmena mišljenja institucija, pojedinaca i udruženja o manifestacionom turizmu i pokušaj da definišu zajedničke prioritete. Direktor Turističke organizacije Pančevo Nikola Stoilković kaže da je zadovoljan idejama koje su predstavljene.

Predstavnica Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave Pančevo Gordana Ćirić kaže da je u 2019. godini odziv izlagača bio odličan. Preko 180 izlagača se svojim rukotvorinama predstavilo publici na 80 tezgi .

Manifestacije u 2019. godini obeležila je velika posećenost kako Pančevaca, tako i posetioca iz drugih gradova Srbije, ali i inostranstva. Veliki broj izlagača je mogao da se predstavi svojim rukotvorinama, a tu priliku će imati i u 2020. godini, istakli su organizatori i panelisti na panel diskusiji.

U Turističkoj organizaciji Pančevo kažu da građani u 2020. godini mogu očekivati bogat izbor različitih manifestacija i pozivaju građane da posete ove manifestacije u što većem broju.

Related posts

Vučić i Zakonjšek o saobraćajnom povezivanju Z. Balkana i EU

Nikoleta Dragaš

Pančevačka bolnica uskoro izlazi iz COVID sistema

Jasmina Petkovic

Novi senik na odmorištu kod Šumareve kuće

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija