22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Održana redovna sednica Skupštine Sportskog saveza Pančevo

U maloj sali Gradske uprave održana je redovna sednica Skupštine Sportskog saveza Pančevo. Na sednici je, u prisustvu predstavnika velikog broja sportskih klubova, usvojen izveštaj Nadzornog odbora Sportskog saveza Pančevo, finansijski izveštaj za 2018. godinu, informacije o aktivnostima u 2019. i planovi za 2020. godinu.

Veliki broj predstavnika sportkih klubova, sportskih radnika i delegata prisustvovao je redovnoj sednici Skupštine Sportskog saveza Pančevo za 2019. godinu, koja je održana u maloj sali Gradske uprave. Na sednici su usvojeni izveštaji, informacije o aktivnostima u prethodnom periodu i planovi za sledeću godinu.

Pored predstavnika Sportskog saveza i sportskih radnika sednici je prisustvovao gradonačelnik Saša Pavlov. On je istakao da je 2019. sportska godina bila izuzetno uspešna, a da je Grad izdvojio više od 350 miliona dinara za sport.

Uskoro će biti proglašeni i najbolji sportisti grada Pančeva za 2019. godinu.

Na sednici je usvojen izveštaj Nadzornog odbora Sportskog saveza Pančevo, finansijski izveštaj za 2018. godinu, informacije o aktivnostima u 2019. i planovi za 2020. godinu.

Related posts

Dan Dunava: U akciji čišćenja Tamiša

Nikoleta Dragaš

Preporuke građanima koji su iz Kine doputovali u Srbiju

Jasmina Petkovic

Jedna osoba preminula, 99 novozaraženih

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija