25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Nova humanitarna akcija Srpske Sparte u Omoljici

Petočlana porodica Perić iz Omoljice teško živi, s obzirom da Stevan i Zorica nemaju posao, a žive kao podstanari. Imaju veliko blago, tri mališana. Zorica se brine o dečacima dok Stevan u selu radi sve moguće fizičke poslove kako bi prehranio porodicu. Daleko od toga da su zaboravljeni što je danas dokazala Srpska Sparta sa mesnom zajednicom Omojica. Uduženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“, svojim ličnim donacijama i primerom, poklonila je pakete humanitarne pomoći Perićima kao i televizor.

„Srpska Sparta“ iz dana u dan učestvuje u humanitarnim akcijama. Ko god ih pozove, oni su uvek tu da pomognu. To je za svaku pohvalu. Pored ličnog primera i sportskim uspesima, članovi Srpske Sparte brinu o našim najugroženijima.

Mesna zajednica „Omoljica“ brine o svojim meštanima i, kako kaže predsednik Dušan Lukić, tačno vodi evidenciju o svojim građanima koji žive u teškim uslovima. Sada su uz Spartu pomogli porodici Perić, a uskoro će pomoć stići i na druge adrese.

U Pančevu skoro da nema društveno korisne akcije u kojoj ne učestvuje „Srpska Sparta“. Od tribina, preko edukacija, do podele humanitarne pomoći.Iz ove organizacije navode da je vrlo važno da smo odgovorni jedni prema drugima, da uvek, kao i do sad pratimo napore i izuzetan rad naše države kada je u pitanju socijalna politika i briga o najbližima.

Related posts

ĐILASOVAC OTKRIO PAKLENI PLAN ! Vidojković je odvalio takvu glupost, da bi se i Šiptari postideli zbog njegovog predloga! Hoće Ramuša za premijera!

Mica Milakov

„Dani povrtara“ u Banatskom Brestovcu proglašeni gradskom manifestacijom

Aleksandra Miloševska

JP „Vojvodinašume” realizovala akciju spašavanja riblje mlađi

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija