22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Čišćenje divlje deponije u Šarplaninskoj i nastavak ozelenjavanja Pančeva

Već četiri meseca u Pančevu radnici Higijene i Zelenila uklanjaju divlje deponije širom našeg grada. Negde su rezultati vidljivi, dok na pojedinim mestima i dalje ima problema zbog nesavesnih pojedinaca koji bacaju smeće van kontejnera i prave divlje deponije.

Pančevo sada ne može da se uporedi sa situacijom od pre nekoliko meseci kada je u pitanju higijena samog grada. Izuzetna pažnja posvećana je rešavanju problema sa divljim deponijama. Higijena i Zelenilo mesecima rade na čišćenju svih spornih tačaka u Pančevu.

Prema rečima Aleksandra Stevanovića, lokacija u Ulici Šarplaninska u MZ Mladost biće uređena danas i svo smeće će biti uklonjeno. Stevanović je ocenio da je deo građana ispoštovao sve što rade Higijena i Zelenilo, ali da ipak postoje nesavesni Pančevci, koji i pored uklanjanja divljih deponija, nastavljaju po starom.

Stevanović je apelovao na sve da čuvaju svoj grad čistim.

Direktor Zelenila Danilo Bjelica najavio je da će JKP „Zelenilo“ i u narednom periodu „pratiti“ Higijenu, i da će na svim lokacijama koje budu očišćene biti napravljene zelene oaze.

Šarplaninska će biti kompletno očišćena i sređena. Svi, kao građani Pančeva, nadamo se da će tako i ostati. U blizini ove neuralgične tačke nalazi se veći broj privrednih subjekata i restorana koji često ovde bacaju otpad kome nije mesto. Budimo humani i čuvajmo naš grad čistim.

 

Related posts

Predsednik Vučić: Spremni smo da na lečenje primimo i građane Republike Srpske

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić: Snovima nema kraja, živela Srbija

Mirjana Popović

Predsednik Vučić o Palmerovim pretnjama: Da povuku takse, a mi da priznamo Kosovo? To podseća na šalu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija