13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Čišćenje divlje deponije u Šarplaninskoj i nastavak ozelenjavanja Pančeva

Već četiri meseca u Pančevu radnici Higijene i Zelenila uklanjaju divlje deponije širom našeg grada. Negde su rezultati vidljivi, dok na pojedinim mestima i dalje ima problema zbog nesavesnih pojedinaca koji bacaju smeće van kontejnera i prave divlje deponije.

Pančevo sada ne može da se uporedi sa situacijom od pre nekoliko meseci kada je u pitanju higijena samog grada. Izuzetna pažnja posvećana je rešavanju problema sa divljim deponijama. Higijena i Zelenilo mesecima rade na čišćenju svih spornih tačaka u Pančevu.

Prema rečima Aleksandra Stevanovića, lokacija u Ulici Šarplaninska u MZ Mladost biće uređena danas i svo smeće će biti uklonjeno. Stevanović je ocenio da je deo građana ispoštovao sve što rade Higijena i Zelenilo, ali da ipak postoje nesavesni Pančevci, koji i pored uklanjanja divljih deponija, nastavljaju po starom.

Stevanović je apelovao na sve da čuvaju svoj grad čistim.

Direktor Zelenila Danilo Bjelica najavio je da će JKP „Zelenilo“ i u narednom periodu „pratiti“ Higijenu, i da će na svim lokacijama koje budu očišćene biti napravljene zelene oaze.

Šarplaninska će biti kompletno očišćena i sređena. Svi, kao građani Pančeva, nadamo se da će tako i ostati. U blizini ove neuralgične tačke nalazi se veći broj privrednih subjekata i restorana koji često ovde bacaju otpad kome nije mesto. Budimo humani i čuvajmo naš grad čistim.

 

Related posts

Mediteranska bašta Ilića na Margiti

Jasmina Petkovic

Nova S presudila Vulinu bez presude suda

Nikola Toadjer

Spas od letnjih dana na gradskom bazenu

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija