7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Banjai: Dođite u subotu u 12 časova na akciju ” Posadi drvo”

Akcija sađenja drveća spovešće se u subotu 14. decembra u Parku Prijateljstva.  Više od sto sadnica borova, tuja i javora biće posađeno na Keju Radoja Dakića, a građani Pančeva moći će da učestvuju u akciji.

U cilju ozelenjavanja grada Pančeva ove subote tačno u podne realizovaće se još jedna akcija sadnje drveća. Grad Pančevo je do sada organizovao više ovakvih akcija u cilju poboljšanja kvaliteta vazduha i  ulepšavanja grada.

Članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Katarina Banjai istakla je da je organizovanjem ovakvih akcija sadnje do sada mnogo učinjeno na poboljšanju kvaliteta vazduha. Apelovala je i na građane Pančeva da vode računa o zaštiti životne sredine.

Pozivamo građane da u što većem broju dođu i daju svoj doprinos, a bilo bi lepo da povedu i decu kojoj će na taj način dati dobar primer, dodala je Katarina Banjai.

 

Related posts

Pančevo i UN u misiji kontrole energetskih resursa

Jasmina Petkovic

Vulin i Vesić osudili govor lidera PSG: Pretiti Madjarima-čist fašizam Trifunovića

Mica Milakov

Pijace ponovo otvorene, penzioneri mogu u šetnju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija