13. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Zlatni Simeunović u ful kontaktu

Na Prvenstvu Beograda dva kik-boksera „Srpske Sparte“ okitilila su se zlatnim medaljama. U kategoriji do 75 kilograma, u disciplini ful kontakt za juniore najbolji je bio Miloš Simeunović, a u disciplini lou kik do 67 kilograma najbolje se pokazao Marjan Vulin.

Juniorski kik-bokseri pančevačke „Srpske Sparte“ Miloš Simeunović i Marjan Vulin osvojili su zlatne medalje na Prvenstvu Beograda. Simeunović je, u disciplini ful kontakt do 75 kilograma, u finalnoj borbi nokautirao favorizovanog rivala u drugoj rundi.

Iako mlad i željan pobeda Simeunović je dokazao da je pravi sportista, kao i da je sport kojim se bavi plemenita veština. Nokautiranom protivniku odmah je prišao kako bi proverio da li će biti dobro.

Prva mesta Miloša Simeunovića i Marjana Vulina veliki su uspeh za „Srpsku Spartu“ i pančevački kik-boks, pogotovo ako se uzme u obzir da su oba takmičara nastupala protiv favorizovanih rivala, ističe kik-bokser i trener Ognjen Dragojerac.

Priprema Simeunovića za Prvenstvo Beograda bila je veoma specifična.

Kik-bokseri „Srpske Sparte“ nastaviće da treniraju tokom cele zime, do marta, kada ih očekuju prvi turniri u 2020. godini. Borci „Srpske Sparte“, kao i pravi „Spartanci“ imaju najviše ambicije, „gladni“ su borbe, novih sjajnih odličja i uspeha.

L. T.

Related posts

Grad Vršac se i ove godine pridružuje akciji „Sat za našu planetu“

Mica Milakov

Harčenko: Vučić pozvan da prisustvuje paradi u Moskvi

Nikoleta Dragaš

Vučić zahvalio Azerbejdžanu za kontinuiranu podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija