24. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Zlatni Simeunović u ful kontaktu

Na Prvenstvu Beograda dva kik-boksera „Srpske Sparte“ okitilila su se zlatnim medaljama. U kategoriji do 75 kilograma, u disciplini ful kontakt za juniore najbolji je bio Miloš Simeunović, a u disciplini lou kik do 67 kilograma najbolje se pokazao Marjan Vulin.

Juniorski kik-bokseri pančevačke „Srpske Sparte“ Miloš Simeunović i Marjan Vulin osvojili su zlatne medalje na Prvenstvu Beograda. Simeunović je, u disciplini ful kontakt do 75 kilograma, u finalnoj borbi nokautirao favorizovanog rivala u drugoj rundi.

Iako mlad i željan pobeda Simeunović je dokazao da je pravi sportista, kao i da je sport kojim se bavi plemenita veština. Nokautiranom protivniku odmah je prišao kako bi proverio da li će biti dobro.

Prva mesta Miloša Simeunovića i Marjana Vulina veliki su uspeh za „Srpsku Spartu“ i pančevački kik-boks, pogotovo ako se uzme u obzir da su oba takmičara nastupala protiv favorizovanih rivala, ističe kik-bokser i trener Ognjen Dragojerac.

Priprema Simeunovića za Prvenstvo Beograda bila je veoma specifična.

Kik-bokseri „Srpske Sparte“ nastaviće da treniraju tokom cele zime, do marta, kada ih očekuju prvi turniri u 2020. godini. Borci „Srpske Sparte“, kao i pravi „Spartanci“ imaju najviše ambicije, „gladni“ su borbe, novih sjajnih odličja i uspeha.

L. T.

Related posts

Vakcinišite se da spremniji dočekamo jesen

Ivana Bogdanovski

Rusija počela proizvodnju vakcine protiv kovida-19

Jasmina Petkovic

KON: Mere kakve smo imali za vikend naredne dve nedelje

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija