2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić: Vučević podnosi prijavu protiv mene za Jovanjicu, da se utvrdi istina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će potpredsednik SNS Miloš Vučević u ponedeljak podneti krivičnu prijavu protiv njega i njegovog brata Andreja Vučića zbog slučaja Jovanjica, kako bi se nadležni organi pozabavili tim slučajem i da se konačno otkrije istina.

“Andrej nikada nije čuo, ni video uhapšenog vlasnika Jovanjice Predraga Koluviju”, rekao je Vučić i dodao da slučajno nije, a i da jeste – ne vidi kako bi to značilo bilo kakvu njegovu odgovornost za ono što se dogodilo u Jovanjici.

Kako je rekao, opozicija je iznela navode da su neki pozivi bili upućeni njegovom bratu, misleći da će on sam da pobegne od teme, i ponovio da to nije tačno i da zato i ne mogu da se vide dokazi.

Vučić je ponovio da opozicija u odsustvu politike iznosi neistine i da za takve navode nema dokaze, te da će baš zbog toga što mu je stalo da se istina utvrdi dati mogućnost nadležnim organima da to provere.

Čekao je, kaže, da neko podnese krivičnu prijavu, ali nije, jer znaju da nemaju dokaze.

“Zato će Vučević podneti prijavu protiv mene i Andreja zbog Jovanjice, da nas nadležni saslušaju i donesu zaključke. To je fer i važno je da ljudi jednom čuju istinu”, rekao je Vučić novinarima u Batajnici.

Related posts

SNS Mačvanskog, Kolubarskog okruga i Vojvodine osudila Đilasove manipulacije

Jasmina Petkovic

Eksplodirao auto na parkingu kod Maksija

Mica Milakov

Predsednik Aleksandar Vučić sutra sa Emanueleom Žofreom

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija