8. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Vučić: Nećemo da gledamo u mete, već u budućnost

Nećemo da gledamo u mete, već u budućnost, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju radova na izgradnji autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica i istakao da će se već za tri i po godine stizati za samo sat vremena od Beorada do Drine.

Nećemo da gledamo u mete, već u budućnost, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju radova na izgradnji autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica i istakao da će se već za tri i po godine stizati za samo sat vremena od Beorada do Drine.

“Napravili smo razliku između ‘nišanjenja’ i povezivanja, između mržnje i prijateljstva i rada, između nasilja i elementarne pristojnosti”, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas će uskoro početi rekonstrukcija pruge Valjevo-Vrbnica, čime će, rekao je, čitavo Podrinje biti spojeno i sa Zlatiborskim okrugom i sa Crnom Gorom.

Vučić je danas prisustvovao početku radova na izgradnji autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica, a odgovorajući na pitanje novinara o projektima u Loznici, rekao je da se u tom kraju mnogo toga promenilo i da to može da se oseti.

Opozicija pretnjama da ću završiti kao Aleksandar Obrenović neće sruštiti izgrađene autoputeve i fabrike, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da je siguran da građani znaju kojim putem Srbija ide.

Komentarišući nove pretnje koje su mu upućene na društvenim mrežama, te na pitanje novinara kako vidi to što su Boško Obradović i njegove pristalice rekli da će da završi kao Aleksandar Obrenović, rekao je da to neće promeniti činjenicu da su sada plate i penzije veće nego ikada.

Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao i je izjavu gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića, da je došao u Šabac da označi početak radova na izgradnji auto-puta Ruma-Šabac-Loznica u okviru predizborne kampanje, rekavši da nijedan auto-put nije otvorio u izbornoj kampanji.

“Sram te bilo. Nikad nijedan auto-put nisam dolazio da otvorim u izbornim kampanji i ja auto-puteve završavam po Srbiji, kao što se vidi. Niko od njih ni ovakve pripremne radove nije bio u stanju da uradi”, poručio je Vučić.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije znao za organizaciju skupova podrške njemu u nekoliko gradova, te zamolio ljude da se ne okupljaju, već samo da nastave da rade, jer, ističe, rad niko ne može da pobedi.

“Molim ih da ne organizuju te skupove. Beskrajno sam im zahvalan, jer, iako me nisu pitali, to pokazuje da ti ljudi imaju neku emociju, a pre svega da su zabrinuti za budućnost svoje zemlje”, rekao je Vučić u Šapcu komentarišući skupove podrške njemu.

Svečanom obeležavanju početka izgradnje autoputa Ruma-Šabac-Loznica nije danas prisustvovala šabačka vlast, niti predsednik opštine Šabac Nebojša Zelenović, a predsednik Aleksandar Vučić na to kaže da oni izgleda bojkotuju i izbore i rad.

Na pitanje kako komentariše to što na događaju nije bilo predstavnika vlasti u Šapcu, koji tvrde da neće da učestvuju u predizbornoj kpampanji, Vučić je odgovorio: „Lepo neće da učestvuje u predizbornoj kampanji. On je za bojkot izbora i rada“.

Related posts

Preventivni pregledi u Vršcu povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa

Jasmina Petkovic

Meštane sela Novake posetili pomoćnici direktora Kancelarije za KiM

Aleksandra Miloševska

Avion u kome se nalazi treći deo isporuke “Pancir”S1E poleteo iz Moskve za Beograd

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija