7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Kovin Najvažnije Vesti

Nedimović: Država će nastaviti da pruža podršku poljoprivrednicima

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije, Branislav Nedimović, i predsednica Opštine Kovin, Sanja Petrović, obišli su gazdinstva Miodraga Stankovića u Bavaništu, Aleksandra Radojevića u Kovinu i Vuka Stefanova u Pločici. Ministar Nedimović izjavio je da će država nastaviti da pruža podršku poljoprivrednicima, kao i pomoći mladima da ostanu na selu i bave se poljoprivredom.

Obilazeći poljoprivredna domaćinstva u Bavaništu, Kovinu i Pločici, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović razgovarao je sa poljoprivrednicima o aktuelnim problemima i pogodnostima koje mogu ostvariti. Ministar je odgovarao na pitanja koje se odnose na različite oblasti poljoprivrede. Poljoprivrednici su dobili savete koji će im pomoći da poboljšaju proizvodnju, rekla je Ljiljana Stefanov, poljoprivrednica.

Država će i u narednom periodu pomagati poljoprivrednike u različitim oblastima, ali i pružati podršku mladim poljoprivrednicima, istakao je ministar Nedimović. Konkurs za podršku mladim poljoprivrednicima traje do 31. decembra.

Prema rečima predsednice Opštine Kovin, Sanje Petrović, poseta ministra Branislava Nedimovića je važna za poljoprivrednike, pošto su mogli dobiti konkretne informacije, kao i savete za napredak u radu.          

Pored ministra Branislava Nedimovića i predsednice Opštine, poljoprivredna gazdinstva obišli su i predstavnici lokalne samouprave.

 

Related posts

Mali: Krajem godine počinje izgradnja prve linije BG metroa

Bojana Kecic

Pančevo u istorijskom poslu, gradi se sistem za preradu otpadnih voda

Mica Milakov

U Srbiji koronom zaražene još 352 osobe, preminulo devetoro

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija