27. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tribina o volontarizmu u Apolu

https://youtu.be/Pi3c4AD1ZIE

Povodom Međunarodnog dana volontera organizovana je tribina u dvorani Apolo, na kojoj je bilo reči o volonterizmu i koliko je on značajan za mlade. Cilj tribine je da se mladi informišu o znajaču volontiranja i uključe sve društvene tokove.

Najveći volonterski praznik, 5. decembar, poznatiji kao Međunarodni dan volontera  okupio je veliki broj mladih u Apolu. Cilj je podstaći što veći broj mladih da ponude svoje volonterske usluge i na taj način korisno upotpune svoje slobodno vreme.

U Apolu je održana tribina na temu volonterizma i koliko je on značajan za mlade. Volonteri pomaganje i posvećivanje vremena drugima smatraju izrazom ljudske humanosti, solidarnosti i odgovornosti prema zajednici.

Organizatori tribine su Kancelarija za mlade i Grad Pančevo, u saradnji sa Domom omladine. Međunarodni dan volontera se obeležava kao podsećanje na dan kada je 1970. godine stvoren Program Ujedinjenih nacija za volontere.

 

Related posts

Predsednik Vučić u jednodnevnoj poseti Briselu

Jasmina Petkovic

Pančevci vole evropske metropole, ali Kopaonik za sva godišnja doba

Nikoleta Dragaš

Đurić rudarima Trepče: Radićemo da vam poboljšamo standard

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija