22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Sport Vesti

Lazetić donirao sportsku opremu fudbalskim klubovima u Bavaništu i Beloj Crkvi

Proslavljeni fudbaler i bivši reprezentativac Nikola Lazetić posetio je FK BSK iz Bavaništa i FK BAK iz Bele Crkve i donirao sportsku opremu. Deca su bila presrećna jer su osim dreseva i trenerki od Lazetića dobila i savete za dalju karijeru i priliku da se sa njim slikaju.

Bivšeg igrača Crvene Zvezde i mnogih inostranih klubova Nikolu Lazetića su u FK BSK u Bavaništu mališani su dočekali oduševljeno u punoj sali , slušajući savete jednog od naših bivših reprezentativaca. Lazetić je obilazio južnobanatski okrug sa Dejanom Santračem, predsednikom Fudbalskog saveza Pančeva.

Prema rečima bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, najbitnije je da se deca pravilno usmere dok su mladi, odnosno u sport. Ovakve akcije tome doprinose.

Lazatića su dočekali predsednik FK BSK Mišel Ilić, direktor Ustanove za sport Dejan Janjević i predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović.  Ona je istakla da Opština Kovin ulaže velika sredstva u razvoj sporta.

Nakon posete FK BSK Nikola Lazetić i Dejan Santrač su otišli u posetu FK BAK iz Bele Crkve gde su deci podelili trenerke i obišli prostorije fudbalskog kluba.

Nova sportska oprema će pomoći deci i motivisati ih da napreduju, a Opština Bela Crkva će nastaviti da ulaže u ovu decu, jer oni su budućnost srpskog sporta.

Nadamo se da će i drugi proslavljeni sportisti slediti Lazetićev primer, jer oni su idoli ove dece i niko ih ne može bolje motivisati od njih, poručili su predstavnici opštine Bela Crkva.

Related posts

Javni oglas za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i kandidata za slušaoce kursa za rezervne oficire Vojske Srbije

Nikola Toadjer

Rukometaši Dinama u sredu dočekuju Spartak

Jasmina Petkovic

Ruski ambasador i gradonačelnik Pavlov položili vence Crvenoarmejcima u Pančevu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija