28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Smotra opreme pred zimsku sezonu

Smotra opreme, mehanizacije i vozila za redovno održavanje puteva na teritoriji Grada Pančeva održana je povodom početka zimske sezone. Obilnije padavine se ne očekuju u narednih 15 do 20 dana, ali je tim zadužen za čišćenje puteva u pripravnosti i obavljaće svoj posao do aprila sledeće godine.

Tim koji je zadužen za čišćenje puteva je uigran i, zahvaljujući iskustvu, zna gde se očekuju najveći problemi. Od deset do trideset radnika je angažovano u zavisnosti od kritičnosti situacije na samom terenu. Dobra pripema pred početak sezone je najvažnija da bi se posao na terenu dobro obavio, rekao je v.d. direktora Javnog preduzeća „Urbanizam“ Slave Bojadžievski.

Zahvaljujući dobroj komunikaciji preduzeća „Dekoform“ sa Javnim preduzećem „Urbanizam“ i Sektorom za vanredne situacije, prošla zimska sezona je protekla u najboljem redu. Najveći izazov je svake sezone čišćenje samog grada, pogotovo njegovog centra, rekao  je tehnički direktor „Dekoforma“ Oniks Artinović.

Posao je zanimljiv, ali ume da bude težak, pogotovo kada vetar jako duva i nanosi velike smetove. Nova oprema će svakako olakšati posao svim radnicima preduzeća „Dekoform“, rekao je vozač kamiona, Duško Jokić.

Od građana očekujemo maksimalno razumevanje. Prioritet je da putevi budu, najpre prohodni, pa tek onda čisti i zato apelujemo na građane da ukoliko im sami putevi nisu u potpunosti čisti, ali su prohodni, ne almiraju službu, jer to znači da trenutno na terenu imaju važnije zadatke i da čine sve što je u njihovoj moći, dodao je Slave Bojadžievski.

Related posts

Počeo sastanak Vučića sa članovima dva krizna štaba

Nikoleta Dragaš

Vučić: Najmanje nezaposlenih u istoriji

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić u nedelju u kasarni “Rastko Nemanjić” u Pančevu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija