19. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Predstava “Bajka o dečijem osmehu” povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Povodom obeležavanja međunarodnog dana osoba sa invaliditetom udruženje MNRO u saradnji sa plesnim studiom „Lana“ i štićenicima Doma „Srce u Jabuci“ izveli su priredbu „Bajka o dečijem osmehu“. Projekat je finansiran od strane Grada Pančeva.

Na velikoj sceni Kulturnog Centra u Pančevu, članovi udruženja MNRO zajedno sa plesnim studiom „Lana“ i štićenikom Doma „Srce u Jabuci“  izveli su muzičko-scenski igrokaz pod naziviom „Bajka o dečijem osmehu“. Autorka ove predstave Aleksandra Ksenija Milosavljević  pokušala je ovim komadom da dočara borbu dobra i zla.

Projekat je finansiran od strane Grada Pančeva, a podršku ovom projektu pružili su Savet za rodnu ravnopravnost i Kulturni centar izjavio je član gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković.

Veoma je važno podizanje svesti o tome da i deca koja su štićenici Udruženja MNRO mogu učestvovati u priređivanju ovakvih događaja, naglasila je predsednica Udruženja MNRO Sanja Beli.

Predstava „Bajka o dečijem osmehu“ održana je povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, a ulaz je bio besplatan. Udruženje MNRO planira još dosta ovakvih manifestacija i nada se sve većem broju ljudi koji će doći da podrže i uživaju u njihovom radu.

Related posts

HUMANO: Kompanija “Ekounija” donirala maske i posteljinu pančevačkoj Bolnici

Katarina Popović

Pančevačka bolnica najbolja u Srbiji!

Jasmina Petkovic

“VUČIĆ JE DOMINANTNA POLITIČKA LIČNOST” Politiko: Srpski predsednik uči nemačke lekcije

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija