25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Nagrade za uspešne privrednike

U Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog okruga organizovana je deveta sednica Parlamenta privrednika. Usvojen je Program rada za 2020. godinu i dodeljene su nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona, kao i za uspešne privrednike.

Na devetoj sednici u Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog okruga dodeljene su nagrade za doprinos razvoju privrede regiona, kao i za uspešne privrednike. Direktor „Hipre“ Miodrag Milašinović i direktor  „Agrosa“ Jovan Rackov zadovoljni su što je njihov rad prepoznat i nagrađen.

Osim dodele nagrada usvojen je i program rada za 2020. godinu, i izabran je predsednik Parlamenta, rekao je direktor Regionalne privredne komore Južnobanatskog okruga Marko Ćulibrk.

Načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar istakla je da Reginalna privredna komora i Okrug uz dobru saradnju mogu da garantuju bolju privrednu situaciju u ovom području.

Regionalna privredna komora i Južnobanatski okrug će i naredne godine nastaviti dobru saradnju radi poboljšanja privrede u regionu i otvaranja novih radnih mesta.

 

 

Related posts

Davaoci krvi imaju prednost prilikom vakcinacije

Vanja Vićentić

“ComNet” : “Danas” – novinari u službi politike!

Mica Milakov

Teška saobraćajna nesreća na putu za Crepaju, jedna osoba poginula, troje povređenih

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija