4. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Nagrade za uspešne privrednike

U Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog okruga organizovana je deveta sednica Parlamenta privrednika. Usvojen je Program rada za 2020. godinu i dodeljene su nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona, kao i za uspešne privrednike.

Na devetoj sednici u Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog okruga dodeljene su nagrade za doprinos razvoju privrede regiona, kao i za uspešne privrednike. Direktor „Hipre“ Miodrag Milašinović i direktor  „Agrosa“ Jovan Rackov zadovoljni su što je njihov rad prepoznat i nagrađen.

Osim dodele nagrada usvojen je i program rada za 2020. godinu, i izabran je predsednik Parlamenta, rekao je direktor Regionalne privredne komore Južnobanatskog okruga Marko Ćulibrk.

Načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar istakla je da Reginalna privredna komora i Okrug uz dobru saradnju mogu da garantuju bolju privrednu situaciju u ovom području.

Regionalna privredna komora i Južnobanatski okrug će i naredne godine nastaviti dobru saradnju radi poboljšanja privrede u regionu i otvaranja novih radnih mesta.

 

 

Related posts

Preminulo još 9 pacijenata, koronavirus potvrđen kod 389 osoba

Katarina Popović

Vučić u Leskovcu: Ustala je pristojna Srbija da sačuva svoju zemlju

Nikoleta Dragaš

Kupanje na bazenu i septembru

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija