27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti Vršac

Batez u Vršcu: Ulaganje u školski sport

U osnovnoj školi “Jovan Sterija Popović” biće renoviran mokri čvor i svlačionice zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Pokrajina. Vršac je danas obišao pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, a pored škole posetio je i Centar “Milenijum”.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez posetio je Vršac. Tom prilikom obišao je osnovnu školu “Jovan Sterija Popović”, gde je potpisan ugovor koji predviđa ulaganje od 2,65 miliona dinara za održavanje svlačionica i mokrih čvorova u fiskulturnoj sali. Batez je na poklon đacima ove osnovne škole doneo odbojkaške lopte.

 Grad Vršac u saradnji sa Pokrajinskom vladom radi na razvoju sporta, u cilju da se obezbede uslovi da se deca što više bave sportom, kako u gradu, tako i u naseljenim mestima.

 Fiskulturna sala  osnovne škole “Jovan Sterija Popović” u Vršcu izgrađena je 70-ih godina prošlog veka i ovo je prvi put da je investirano u nju, objasnila je direktorka škole, Ljiljana Bešlin.

 Vladimir Batez je obišao i sportski centar “Milenijum”, gde ga je direktor Srđan Prtljaga upoznao sa mogućnošću postojećih kapaciteta za organizaciju velikih sportskih događaja i planovima za investiranje.

Related posts

Gužva na Urološkom odeljenju

Jasmina Petkovic

Vučić u Kruševcu: Naša je obaveza da pokažemo pažnju građanima

Nikoleta Dragaš

Drugi slučaj korona virusa u Srbiji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija