16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti Vršac

Batez u Vršcu: Ulaganje u školski sport

U osnovnoj školi “Jovan Sterija Popović” biće renoviran mokri čvor i svlačionice zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Pokrajina. Vršac je danas obišao pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, a pored škole posetio je i Centar “Milenijum”.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez posetio je Vršac. Tom prilikom obišao je osnovnu školu “Jovan Sterija Popović”, gde je potpisan ugovor koji predviđa ulaganje od 2,65 miliona dinara za održavanje svlačionica i mokrih čvorova u fiskulturnoj sali. Batez je na poklon đacima ove osnovne škole doneo odbojkaške lopte.

 Grad Vršac u saradnji sa Pokrajinskom vladom radi na razvoju sporta, u cilju da se obezbede uslovi da se deca što više bave sportom, kako u gradu, tako i u naseljenim mestima.

 Fiskulturna sala  osnovne škole “Jovan Sterija Popović” u Vršcu izgrađena je 70-ih godina prošlog veka i ovo je prvi put da je investirano u nju, objasnila je direktorka škole, Ljiljana Bešlin.

 Vladimir Batez je obišao i sportski centar “Milenijum”, gde ga je direktor Srđan Prtljaga upoznao sa mogućnošću postojećih kapaciteta za organizaciju velikih sportskih događaja i planovima za investiranje.

Related posts

Preletačica Marinika Tepić ne može da se prebroji, jer je sama

Mica Milakov

Lajačak: Dijalog vraćen na pravi put

Katarina Popović

Vučić uputio pismo saučešća predsedniku Ruske Federacije Putinu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija