12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Predavanje Mense o zanimanjima budućnosti

U Gradskoj upravi u Pančevu, potpredsednik Mense Srbije Predrag Đukić, održao je prezentaciju  o tome kakvi nas poslovi očekuju u bliskoj budućnosti a koji će uskoro nestati. Predavanju su prisustvovali svi oni koji su želeli da čuju koji trendovi će oblikovati našu sutrašnjicu.

Predavanje na temu kakvi nas poslovi očekuju u bliskoj budućnosti a koji će uskoro nestati održano je u velikoj sali Gradske uprave. Da bi bili u korak sa svetom i naukom moramo više raditi na sopstvenim sposobnostima rekao je potpredsednik Mense Srbije Predrag Đukić.

Zivimo u vremenu gde tehnologija napreduje sve više iz dana u dan. Da bi se prilagodili na ovako brz napredak moramo razvijati svoje sposobnosti bez obzira na starosnu kategoriju. Rukovodilac Centra za talente dr Dragoljub Cucić istakao je vaznost ovakvih predavanja.

Stalni napredak tehnologije zahtevaće od svih nas da se svakodnevno edukujemo, kako bi sutra mogli da se bavimo zanimanjima koja će se tek pojaviti u budućnopsti. Clj ovih predavanja  jeste unapređivanje sopstvenih sposobnosti i olakšavanje orjentacije mladih ka novim zanimanjima.

Related posts

Predsednik Vučić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova UK Rabom

Katarina Popović

Snage KFOR-a upale na sever KiM i vratile se u bazu NATO

Zorana Stekovic

Kako je pravosuđe zataškalo uništavanje pančevačke apoteke

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija