28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

ComNet : Osuditi “Danas” zbog naslovne strane

Udruženje elektronskih medija Comnet zgroženo je novim pozivom na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer samo se tako može protumačiti naslovna strana niskotiražnog tabloida Danas, koji neosnovano pretenduje da bude etabliran kao takozvani slobodni medij, saopštio je COMNET.

Posle skandalozne naslovne strane NIN, brutalnim napadima na predsednika Vučića pridružio se i Danas nedvosmisleno pokazavši da je predsednik njihova meta. U zemlji u kojoj je posle slične medijske hajke ubijen premijer Zoran Đinđić, crtanje mete i uperena puška u predsednika su direktna pretnja po njegov život. Zato pozivamo nadležne institucije da zaštite pravni poredak i instituciju predsednika, novinarska udruženja da osude ovaj gnusni akt, a celokupnu javnost da napravi jasnu razliku između novinarstva i učesnika u linču ni manje ni više, nego predsednika drzave, saopštio je COMNET.

Related posts

Za respiratorne infekcije terapija po savetu lekara

Nikoleta Dragaš

Petković: Za uspešan nastavak dijaloga – formiranje ZSO

Jasmina Petkovic

Vršačka prirodnjačka jesen počinje u oktobru

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija