4. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Skandalozna naslovna strana lista “Danas”

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje skandaloznu naslovnu stranu “Danasa” za vikend izdanje na kojoj je ponovo snajper uperen u predsednika Aleksandra Vučića. Posle sramne naslovne strane NIN-a, ovoga puta u službi Đilasa i Saveza za Srbiju, karikaturista Koraks sebi daje za pravo da poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Samo dva dana od afere NIN ovakva stvar se ponavlja postalo je jasno da “oglas” koji Dragan Đilas naručuje u svim svojim medijima ima jedan cilj – ubiti Vučića. Svima je jasno kada u predsednika upere snajper, on odgovara novim autoputevima, fabrikama, prugama, bolnicama, a nemoćna opozicija predvođena Đilasom i propalim Savezom za Srbiju, direktno učestvuje u pozivu na linč i crtanju mete na srce predsednika Aleksandra Vučića.

Ogoljeni i nervozni, zbog bezbroj afera i laži u koje su upleteni, Đilas i šačica sledbenika su potpuno ogrezli u nasilju i monstruoznim idejama kojima definitivno nanose štetu Srbiji.

Menadžment i novinari RTV Pančevo i Dunav Televizije, osuđuju postupak NIN-a, a sada i lista “Danas” i pozivamo strukovna udruženja da osude ovakvu naslovnu stranu gde je predsedniku bukvalno nacrtana meta na srcu. Krajnje je vreme da se društvo ujedini u osudi zla koje predvode Đilas, Obradović, Jeremić i ostali iz Saveza za propast Srbije.

Related posts

680 hiljada dinara za sanaciju podova u Medicinskoj školi

Nikoleta Dragaš

Servisne informacije

Katarina Popović

Bezbednija i sigurnija vozila za pripadnike Vojske Srbije

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija