25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Južnobanatski SNS: Kukavička hajka na Andreja Vučića dokaz propasti opozicije

Južnobanatski okružni odbor SNS najoštrije osuđuje kukavičku hajku razbijene opozicije na Andreja Vučića, kojom ponovo crtaju metu na članovima porodice Predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
„Potrošeni političari koji uporište imaju u kriminalnim krugovima, pokušavaju lažima da kriminalizuju drugu stranu. Bezidejni politički gubitnici misle da će napadima na Andreja Vučića delovati ubojitije na zdravlje Predsednika od pretnje snajperom sa naslovne strane NIN, jer tvorci ovih psihopatskih podvala znaju koliko je Aleksandar Vučić privržen porodici.

Znaju da im je plan sa bojkotom propao. Znaju da ih je narod opet prozreo. Znaju da direktnim napadima na Predsednika Vučića samo jačaju njegovu želju da još snažnije radi na ekonomskom, infrastrukturnom i odbrambenom položaju Srbije. Zato beskrupulozno rade ono što će svaki normalan čovek osuditi – napadaju mu porodicu.

Kada u njega upere snajper, Predsednik odgovara olovkom i novim autoputevima, novim prugama, novim bolnicama, novim školama, novim fabrikama. Nemoćna opozicija tada finansira napade na njegovog brata, majku, oca, decu.

Zbog prevelike nervoze, zbog kriminalnih afera u koje su upleteni, bez plana i programa, ogrezli su u agresiji, nasilju i monstruoznim lažima kojima nanose štetu Srbiji. Krajnje je vreme da se društvo ujedini u osudi ovog opozicionog zla.“, saopštio je Južnobanatski okružni odbor SNS.

Related posts

Predsednik Vučić: Poštujte preporuke države, moramo da pobedimo

Katarina Popović

SVS bogatiji za 10 novih vatrogasno-spasilačkih autocisterni i pet automehaničkih lestvi

Jasmina Petkovic

Loš dan za srpske sportiste u Tokiju

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija