23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Zelenović pao ispod 20 odsto podrške Šapčana! Ne pomažu više ni prevare sa fantomskim udruženjima, grupama građana …

NI najnovija taktika osnivanja nekakavih fantomskih udruženja, Grupa građana, prizivanja onih koji su sa debelim razlozima morali da odu iz ubedljivo najjače stranke u Srbiji – neće ništa promeniti u gradu pokraj Save. Zelenovića čeka politička katastrofa.

Večiti politički gubitnici su svakim danom, kako se bliže izbori, samo još veći gubitnici. Bliži im se dan kada će postati prljava ružna politička prošlost, koje se ni njihovi najverniji glasači više neće sećati. Bliži se dan i za zatvaranje Petrovićevog “ lutkarskog pozorišta”, jer su sve uloge odavno provaljene i potrošene.. Tako da im više ne može pomoći ni novi “Čonjagin recept” sa političkim vaskrsnućem nekih odavno zaboravljenih političkih likova, na koje je davno pala debela prašina zaborava. Šapčani hoće napred. I više ne podnose “žute rakove”: jedan korak napred, dva unazad!

Povodom najnovijih dešavanja na političkoj sceni grada Šapca, ne može ostati neprimećena velika panika u redovima aktuelnog gradonačelnika Nebojše Zelenovića. Panika polako prerasta u histeriju, pa smo tako svedoci poslednjih dana raznoraznih spinovanja i poturanja od strane nazovi “nezavisnih” šabačkih medija pod direktnom kontrolom gradonačenika. Umesto što bespogovorno izvršavaju direktive jedinog osudjenog gradonačelnika u Srbiji, bolje bi im bilo da provere koliko je novca Šapčana, gradonačelnik odobrio Tatjani Vojtehovski kao nagradu za njen doprinos u njegovoj borbi za opstanak na vlasti.Znate li tačnu cifru gospodo? Neka ga upitaju, koliko je njihovih para potrošio jureći po Srbiji kao “muva bez glave”…

U nemogućnosti da bar objektivno izveštavaju o dešavanjima na šabačkoj političkoj sceni, gomila opskurnih likova pokušava da unese nemir u redove naprednjaka svakodnevno plasirajući razne vrste dezinformacija, sve u cilju skretanja pažnje sa onoga što mora uslediti, a to je pojavljivanje Nebojše Zelenovića pred Višim sudom u Šapcu.

To što Zelenović izbegava sud je tragično koliko i njegovo izbegavanje tv duela sa šabačkim naprednjacima! Poslednjih par dana otkazuje i uredno najavljene obilaske seoskih Mesnih zajednica. Koga ili čega se plaši šabački gradonačelnik, kad beži od naroda svog?! Naravno da bi ga vrlo rado videli u Višem sudu. Sa nestrpljenjem ga tamo očekuju, da napokon dokaže teoriju kako je moguće da prvi čovek grada nije kriv za sudbinu nestalih 5 miliona eura?

I dok on na sve moguće načine izbegava sve čega se plaši, za to vreme njegov koalicioni partner Sovranije Čonjagic nastavlja da štancuje pokrete i udruženja, sve u nameri da napravi reprizu prošlih izbora. Medjutim, izbor ljudi na čelu tih “kvazi” udruženja i grupa gradjana ide na ruku šabačkom SNS i apsolutno treba podržati njihov plan, jer doprinosi daljem padu rejtinga aktuelnog šabačkog režima.

Prema najnovijim istraživanjima javnog mnjenja u Šapcu, podrška Nebojši Zelenoviću je ispod 20%, sa tendencijom daljeg pada. Za razliku od meseca avgusta, kada je bio na zavidnih 25%, Zelenović je svojim nečinjenjem za Šabac i baveći se više Beogradom nego gradom na cijem je čelu, glavni je razlog gubitka podrške u svom biračkom telu. Sada to pokušava da nadomesti igrom sa “večitom rezervom” Sovranijem Čonjagićem i osnivanjem manjinskih stranaka, ne bi li na prevaru dobio još koji mandat. U prilog brojevima iz istraživanja ide i činjenica da je politička borba u Šapcu u potpunosti zamrla.

Protesti “1-5 miliona” više i ne postoje! Podrsku “uzbunjivaču” Aleksandru Obradoviću nije dalo ni gradsko rukovodstvo, a kamo li slučajni prolaznici …

Zato se Zelenović sakrio “ u mišiju rupu”, pa se zbog toga danas nije pojavio u Grušiću i Varni, iako je bio uredno najavljen. A, možda je ipak rešio da uživa u poslednjim danima na slobodi, u čemu ga apsolutno razumemo i podržavamo!

E.E.

embargo.rs

Related posts

Prošireni kapaciteti u dnevnom boravku „Neven”

Alba Jovanović

(FOTO)Predsednik Vučić obilazi Podunavski okrug, stigao u Veliku Planu

Mica Milakov

Multikulturni festival “Lepota različitosti“ u Beloj Crkvi

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija