10. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Seoska domaćinstva za dve izbegličke porodice

U  Gradskoj upravi podeljeni su ugovori za otkup dva seoska domaćinstva za izbegla lica na teritoriji Pančeva. Ugovore je dvema izbegličkim porodicama uručio član Gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković.

Ugovore za otkup seoskih domaćinstava dvema izbegličkim porodicama uručio je gradski većnik  za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković. Zahvaljujući ovoj pomoći Grada Pančeva porodice Antić i Đurić iz Knina  rešile su svoje stambeno pitanje.

Zahvaljujući saradnji Grada Pančeva i Komesarijata za izbeglice Republike Srbije do sada je rešeno stambeno pitanje mnogih izbegličkih porodica, a cilj je da se i u budućnosti što više ovakvih porodica skući, rekao je Milenko Čučković.

U saradnji sa izbeglicama u narednom  periodu planiran je otkup još 15 kuća za izbegla lica, kao i 4 kuće za interno raseljena lica, dodao je Čučković.

 

Related posts

Precednik Vučić i Fabrici o pandemiji i pristupanju EU

Katarina Popović

NEKOLIKO HILJADA GRAĐANA DOČEKALO VUČIĆA U KOTRAŽI! Lider SNS-a u poseti opštini Lučani uoči lokalnih izbora

Nikoleta Dragaš

U HIP-Petrohemiji od srede remont

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija