24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin Najvažnije Vesti

Aktivisti OO SNS Kovin sređivali park kod Vatrogasnog doma

Srpska napredna stranka Kovin i ovog popodneva sprovela je akciju kojom je ukazala koliko je bitno pomoći svojim sugrađanima. U prethodnom periodu aktivisti i funkcioneri iz ove Opštine nakon radnog vremena uređivali su zelene oaze, ali i sređivali i druge delove Kovina.

Članovi Srpske napredne stranke Opštine Kovin pružili su primer kako treba brinuti o svojim građanima, tako što su u popodnevnim satima, nakon radnog vremena čistili ovu Opštinu. Uređivala se zelena oaza u kome je bio mobilijar za decu, farbane su klackalice i ljuljaške.Takođe aktivsti su uklanjali i lišće.

Ovo nije jedina akcija koja se sprovodi u Kovinu, a, kako poručuju iz ovih opštinskog odbora, svakako se neće stati na njoj. Uređenje stadiona, centra Kovina, igrališta samo su neke akcije od koje su funkcioneri i aktivisti realizovali.

Marko Popadić, direktor JKP„ Gradska čistoća“ Beograd svoje slobodno vreme, posle radnog dana, iskoristio je kako bi kolegama preneo iskustva.

Srpska napredna stranka, ovakvim akcijama širom južnog Banata, pruža primer dobre prakse i kako bi trebalo da izgleda uređeno i organizovano društvo.

Za SNS nema male i veće akcije, pošto našim svakodnevnim delovanjem pokazujemo kako se društvo razvija i kako bi trebalo svi da se ponašamo prema našim komšijama, prijateljima,sugrađanima, saopštili su iz opštinskog odbora ove stranke u Kovinu .

 

Related posts

Predsednik Vučić na video samitu sa liderima Zapadnog Balkana: Treba da se više posvetimo svom regionu

Zorana Stekovic

Još 1.839 novih slučajeva korona virusa u Srbiji

Vanja Vićentić

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković u poseti Plemetini i Babinom Mostu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija