9. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Usvojena lista preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje studenata na studijama u inostranstvu za školsku 2019/2020. godinu

Na 90. sednici Fonda za mlade talente Republike Srbije, održanoj danas, doneta je Odluka o usvajanju Liste preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2019/2020. godinu.

Prijavu na Konkurs podnelo je 464 kandidata. Od ukupnog broja prijavljenih, 379 kandidata ispunjava sve uslove Konkursa, dok 85 kandidata ne ispunjava jedan ili više uslova Konkursa i/ili ima nepotpunu dokumentaciju.

Svi kandidati koji su podneli prijave na Konkurs mogu podneti primedbe i dopunu dokumentacije po Konkursu najkasnije do 4. decembra  2019. godine.

Nakon roka predviđenog za primedbe i dopunu dokumentacije biće utvrđena Lista dobitnika stipendije Fonda za mlade talente Republike Srbije.

Listu preliminarnih rezultata konkursa kandidati mogu pogledati na internet portalima Ministarstva omladine i sporta i Fonda za mlade talente “Dositeja”.

 

Related posts

Deo Omoljice bez vode u četvrtak

Jasmina Petkovic

Napadnut predsednik Opštine Plandište Jovan Repac u svojoj kući, tokom zabrane kretanja!

Mica Milakov

Vučić sutra u Nišu: Otvaranje Naučno-tehnološkog parka i obilazak radova na izgradnji fabrike

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija