24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Usvojena lista preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje studenata na studijama u inostranstvu za školsku 2019/2020. godinu

Na 90. sednici Fonda za mlade talente Republike Srbije, održanoj danas, doneta je Odluka o usvajanju Liste preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2019/2020. godinu.

Prijavu na Konkurs podnelo je 464 kandidata. Od ukupnog broja prijavljenih, 379 kandidata ispunjava sve uslove Konkursa, dok 85 kandidata ne ispunjava jedan ili više uslova Konkursa i/ili ima nepotpunu dokumentaciju.

Svi kandidati koji su podneli prijave na Konkurs mogu podneti primedbe i dopunu dokumentacije po Konkursu najkasnije do 4. decembra  2019. godine.

Nakon roka predviđenog za primedbe i dopunu dokumentacije biće utvrđena Lista dobitnika stipendije Fonda za mlade talente Republike Srbije.

Listu preliminarnih rezultata konkursa kandidati mogu pogledati na internet portalima Ministarstva omladine i sporta i Fonda za mlade talente “Dositeja”.

 

Related posts

Krsna slava i Dan opštine Opovo: REZANJE SLAVSKOG KOLAČA, PREDSTAVLJEN NOV GRB

Mica Milakov

Vozio pijan i drogiran, pa priveden

Vanja Vićentić

Hitna pomoć imala dosta posla u poslednja 24h, građani da paze tokom promenljivog vremena

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija