24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Strategija razvoja socijalne zaštite u Pančevu

Stručni skup pod nazivom ,,Nacrt strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva za period 2020-2027“ održan je u Gradskoj upravi. Organizator je Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu i Uprava grada, a cilj je predstavljanje nacrta novog planskog dokumenta u oblasti socijalne zaštite.

U Gradskoj upravi održan je stručni skup pod nazivom ,,Nacrt stategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva 2020-2027“ . On se realizuje u sklopu programa ,,Evaluacija Strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva 2004-2018” sa preporukama da se izradi novi dokument.

Ovaj program Pokrajinski zavod sproveo je u periodu od juna do novembra 2019. godine i obuhvatio je proces ocenjivanja prethodne Strategije razvoja socijalne zaštite. On je bio osnova za izradu nacrta nove startegije.

Pokrajinski zavod sproveo je analizu koja se sastojala od anketiranja, radionica i konsultacije sa svim ključnim akterima u gradu Pančevu. Ustanovama na području grada izložene su  preporuke za izradu novog planskog dokumenta odnosno nacrta stategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva. Proces je sproveden u saradnji sa timom koji je imenovao gradonačelnik, izstakla je Maja Dumnić, savetnica za socijalnu zaštitu.

Related posts

Čestitka predsednika Vučića povodom Dana Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane

Branislava Grčić

Iz Kine stiglo 440.000 doza Sinofarm vakcine

Katarina Popović

Potpisan istorijski sporazum između Beograda i Prištine

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija