22. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Održana treća sednica Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas trećoj sednici Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta za period od 2020. do 2030. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje.

„Pred nama je ozbiljan i odgovoran zadatak i zbog toga svi unutar Radne grupe moramo dati sve od sebe da temeljno i maksimalno fokusirano pristupimo izradi ovog esencijalnog strateškog dokumenta za sistem sporta u Srbiji. Kontinuirani timski rad je naš pristup i put ka najboljim i najkvalitetnijim rešenjima“, istakao je u svom obraćanju ministar Udovičić.

Radi sagledavanja važnosti svih pitanja iz oblasti koja su od značaja za razvoj sporta u našoj državi i potrebnog prikupljanja i razmene znanja i iskustava od značaja za dalji razvoj sporta kod nas, formirana je Radna grupa čiji su članovi predstavnici ministarstava, nadležnih institucija, međunarodnih organizacija, civilnog sektora i medija.

Related posts

Projekat za energetsku efikasnost kao preduslov za bolju životnu sredinu

Katarina Popović

Još 181 osoba zaražena korona virusom u Južnom Banatu

Mirjana Popović

U Srbiji još 48 slučajeva korona virusa, jedna osoba preminula

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija