2. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Održana treća sednica Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas trećoj sednici Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta za period od 2020. do 2030. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje.

„Pred nama je ozbiljan i odgovoran zadatak i zbog toga svi unutar Radne grupe moramo dati sve od sebe da temeljno i maksimalno fokusirano pristupimo izradi ovog esencijalnog strateškog dokumenta za sistem sporta u Srbiji. Kontinuirani timski rad je naš pristup i put ka najboljim i najkvalitetnijim rešenjima“, istakao je u svom obraćanju ministar Udovičić.

Radi sagledavanja važnosti svih pitanja iz oblasti koja su od značaja za razvoj sporta u našoj državi i potrebnog prikupljanja i razmene znanja i iskustava od značaja za dalji razvoj sporta kod nas, formirana je Radna grupa čiji su članovi predstavnici ministarstava, nadležnih institucija, međunarodnih organizacija, civilnog sektora i medija.

Related posts

Vučić sa Pičom: Zadovoljan sam saradnjom sa NATO

Zorana Stekovic

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Sutra sednica Kriznog štaba o popuštanju mera

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija