23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Produženi boravak zahvaljujući Gradu Pančevu

Zahvaljujući novcu koji je dobila od grada Pančeva, Ivana Marković je otvorila produženi dnevni boravak  i zaposlila dve učiteljice koje sa decom aktivno provode vreme, rešavajući domaće zadatke i igrajući se sa njima. Grad je za meru  novootvorena radna mesta ove godine izdvojio preko 24 miliona dinara, čime je omogućio da 38 preduzetnika otvori 45 novih radnih mesta.

Igranje sa drugarima, rađenje domaćih zadataka u društvu sigurno su neki od razloga zašto Jovan i Ljuba vole da doleze u produženi boravak ,,My cool school,,.

Ivana Marković, od  18 godine radi sa decom kroz sport uči ih skijanju. Na ideju da joj rad sa decom postane i redovan posao došla je slušajući želje i potrebe roditelja koji zbog sve više posla i manje vremene za decu, imaju potrebu za prostorom gde će  neko raditi sa njima i biti tu dok su oni na poslu. Otvorila je produženi dnevni boravak i zahvaljujući Gradu Pančevu i meri novootvorena radna mesta zaposlila je dve učiteljice, koje brinu o 15 dece.

Grad Pančevo je  omogućio da ove godine 38 preduzetnika otvori 45 novih radnih mesta i za tu namenu je izdvoji 24 miliona i 850 hiljada dinara, rekao je Milenko Čučković, član Gradskog veća za rad zapošljavenje i socijalnu politiku.

Grad Pančevo u okviru aktivnih mera zapošljavanja, kojih ima 8,  smanjuje nezaposlenost. Ove godine za za sve mere grad je izdvoji više od 54 miliona dinara.

 

 

 

Related posts

Vučić priredio večeru u čast kneza Alberta II od Monaka

Jasmina Petkovic

Milan i Ognjen: Posao babice je plemenit i odgovoran

Nikoleta Dragaš

Rupa bez dna nastavlja da guta! RTV propada nezaustavljivo, a rukovodstvo traži još para od države

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija