10. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Novoseljani na preventivnom pregledu

Pančevačka Bolnica i Dom zdravlja i ove nedelje organizovali su besplatne preventivne preglede, učestvujući na taj način, u akciji koju organizuje Ministrastvo zdravlja. Građani su mogli da urade ultrazvuuk abdomena i štitne železde i izvade krv kako bi uradili laboratorijske analize.

Pančevačka Bolnica i Dom zdravlja i ove nedelje organizovali su besplatne preventivne preglede u Banatskom Novom Selu, učestvujući na taj način, u akciji koju organizuje Ministrastvo zdravlja. Na osnovu dobijenih rezultata, građani su bili u prilici da se posavetuju sa lekarima u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem  kao i da dobiju savet u vezi sa ishranom i zdravim načinom života. Pojedini građani upućeni su da se jave svom lekaru kako bi uradili dodatne analize

Mogućnost da se na brz način i bez zakazivanja urade osnovne analize krvi veoma je značajna, posebno za one sugrađane koji nemaju slobodnog vremena i ne odlaze redovno na lekarske preglede.

Preventivni pregledi se organizuju po preporuci Ministarstva zdravlja, jer su prevencija i rana dijagnostika najbolji put do očuvanja zdravlja.

 

 

 

Related posts

Face art Marije Tepše

Vanja Vićentić

Onlajn Radio dani: Radio u doba korone

Zorana Stekovic

Pronađeno beživotno telo dečaka u Tamišu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija