26. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Bugarska donirala 10000 evra za renoviranje Doma kulture u Ivanovu

Sala Doma kulture u Ivanovu obnovljena je zahvaljujući donaciji Ministarstva spoljnih poslova Republike Bugarske, u vrednosti od 10000 evra. U realizaciji projekta učestvovale su i bugarska ambasada i Dom kulture „Žarko Zrenjanin“.

Povodom otvaranja renovirane sale Doma kulture „Žarko Zrenjanin“ u Ivanovu organizovana je priredba. Predstavnici nacionalnih manjina u ovom selu pripremili su bogat kulturno – umetnički program. Kako je rekao ambasador Bugarske Radko Vlajkov, Ivanovo je multietnička sredina, a Dom kulture je namenjen svim građanima.

Posle šest meseci od potpisivanja Sporazuma o dodeli bespovratne pomoći, sala je renovirana i služiće svima onima koji žele da pokažu svoj talenat.

Sala Doma kulture obnovljena je zahvaljujući donaciji Ministarstva spoljnih poslova Republike Bugarske u iznosu od 10000 evra. Od toga novca renovirani su krov i rasveta, rekao je direktor Doma kulture Marko Guran.

Related posts

Ne radi broj 194

Zorana Stekovic

Na neobičan način proslavili Dan škole

Jasmina Petkovic

Izborna tišina na KiM, deset garantovanih poslaničkih mesta za Srbe

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija