27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Bugarska donirala 10000 evra za renoviranje Doma kulture u Ivanovu

Sala Doma kulture u Ivanovu obnovljena je zahvaljujući donaciji Ministarstva spoljnih poslova Republike Bugarske, u vrednosti od 10000 evra. U realizaciji projekta učestvovale su i bugarska ambasada i Dom kulture „Žarko Zrenjanin“.

Povodom otvaranja renovirane sale Doma kulture „Žarko Zrenjanin“ u Ivanovu organizovana je priredba. Predstavnici nacionalnih manjina u ovom selu pripremili su bogat kulturno – umetnički program. Kako je rekao ambasador Bugarske Radko Vlajkov, Ivanovo je multietnička sredina, a Dom kulture je namenjen svim građanima.

Posle šest meseci od potpisivanja Sporazuma o dodeli bespovratne pomoći, sala je renovirana i služiće svima onima koji žele da pokažu svoj talenat.

Sala Doma kulture obnovljena je zahvaljujući donaciji Ministarstva spoljnih poslova Republike Bugarske u iznosu od 10000 evra. Od toga novca renovirani su krov i rasveta, rekao je direktor Doma kulture Marko Guran.

Related posts

Prvi maraton mladog atletičara iz Kovačice

Vanja Vićentić

Ranđelović: Učinićemo sve da naš narod živi bolje

Nikoleta Dragaš

SNS VRŠAC: Propala vršačka opozicija nastavlja da obmanjuje javnost

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija