23. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Šampioni bezgotovinskog plaćanja: Pančevo na šestom mestu

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je Grad Pančevo prema poslednjem preseku na 6. mestu nacionalnog takmičenja Šampioni bezgotovinskog plaćanja, koje organizuju Kancelarija za IT i eUpravu i NALED, uz podršku kompanija Visa i Mastercard u periodu od 1. jula do 31. decembra 2019. POS terminale uvelo je do sada ukupno 60 lokalnih samouprava u Srbiji.
Pozivamo građane Pančeva da iskoriste pogodnosti bezgotovinskog plaćanja na šalterima Gradskog uslužnog centra Pančeva, a na taj način povećavamo i šansu da naš grad dobije neku od nagrada:
– Sve na jednom mestu, bez odlaska u banku ili poštu – građani mogu da pribave dokumenta i plate karticom sve obaveze u šalter sali lokalne samouprave.
– Sniženi troškovi provizije za plaćanje javnih usluga (45 dinara za iznose manje od 4,500 dinara i dvostruko niža provizija u iznosu od 1% za transakcije veće vrednosti).
Prvih 10 lokalnih samouprava u čijim šalter salama bude obavljen najveći broj plaćanja taksi, naknada i poreza karticom u odnosu na broj stanovnika tokom takmičenja, dobija plaketu “Šampioni bezgotovinskog plaćanja” koja će biti svečano uručena u okviru završne konferencije u Beogradu.
Prvih pet lokalnih samouprava dobija internet prezentaciju “U službi građana” u skladu sa tehnološkim i grafičkim standardima internet prezentacije Vlade Srbije.
Prvoplasirana lokalna samouprava dobija dečje igralište u vrednosti od 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Related posts

Maloletnička trudnoća – tabu tema

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ PODNOSI IZVEŠTAJ GRAĐANIMA: Sutra počinje kampanja “Budućnost Srbije”, predsednik obilazi 100 opština

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Garda Vojske Srbije nije samo za paradu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija