20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Nekategorizovano Vesti

Hronični bolesnici i meteoropate zatražile hitnu pomoć

Hitna medicinska pomoć ovog vikenda imala je dosta posla.  Zbog mladalačkog alkoholizma bio je povećan broj intervencija na javnom mestu, kao i broj poseta ambulanti u kasnim večernjim satima.  Hronični bolesnici i meteoropate javljali su se zbog tegoba usled izuzetno toplog perioda  neuobičajnog za ovo doba godine.

Maloletnički alkoholizam je problem sa kojim se služba Hitne medicinske pomoći u Pančevu bori iz dana u dan. Sve je veći broj  ovakvih slučajeva koji zahtevaju intervenciju na javnom mestu navodi  načelnik Hitne medicinske pomoći doktor  Zoran Manasijević. Takođe je istakao da je povećan broj poseta u toku večernjih časova i rekao da saobraćajnih udesa nije bilo.

Prolećno vreme koje je neuobičajno za ovo doba godine može izazvati tegobe meteoropatama ali i  hroničnim bolesnicima sa povišenim krvnim pritiskom. Po savetu lekara treba redovno uzimati svoje terapije , a za sve savete  treba se prvo obratiti  svom izabranom lekaru u cilju izbegavanja prevelike  gužve  u službi Hitne pomoći i manjem zadržavanju hitni slučajeva.

Related posts

Obaveštenje za stanovnike Duboke Bare

Mica Milakov

Na neobičan način proslavili Dan škole

Jasmina Petkovic

Gost emisije “Lice nacije” Ištvan Pastor

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija