26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Nekategorizovano Vesti

Hronični bolesnici i meteoropate zatražile hitnu pomoć

Hitna medicinska pomoć ovog vikenda imala je dosta posla.  Zbog mladalačkog alkoholizma bio je povećan broj intervencija na javnom mestu, kao i broj poseta ambulanti u kasnim večernjim satima.  Hronični bolesnici i meteoropate javljali su se zbog tegoba usled izuzetno toplog perioda  neuobičajnog za ovo doba godine.

Maloletnički alkoholizam je problem sa kojim se služba Hitne medicinske pomoći u Pančevu bori iz dana u dan. Sve je veći broj  ovakvih slučajeva koji zahtevaju intervenciju na javnom mestu navodi  načelnik Hitne medicinske pomoći doktor  Zoran Manasijević. Takođe je istakao da je povećan broj poseta u toku večernjih časova i rekao da saobraćajnih udesa nije bilo.

Prolećno vreme koje je neuobičajno za ovo doba godine može izazvati tegobe meteoropatama ali i  hroničnim bolesnicima sa povišenim krvnim pritiskom. Po savetu lekara treba redovno uzimati svoje terapije , a za sve savete  treba se prvo obratiti  svom izabranom lekaru u cilju izbegavanja prevelike  gužve  u službi Hitne pomoći i manjem zadržavanju hitni slučajeva.

Related posts

Kasting za statiste iz Pančeva

Nikoleta Dragaš

Vučić na Hilandaru: Srećno Badnje veče!

Nikoleta Dragaš

Vučić danas u Leskovcu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija