8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 18. novembar

VREME – U Pančevu prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 20° C.U utorak umereno oblačno. Minimalna temperatura 9° C, maksimalna dnevna 20°C.U sredu oblačno, povremeno sa slabom kišomMinimalna temperatura 12° C, maksimalna dnevna 14° C.U četvrtak umereno oblačno. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 10° C, maksimalna dnevna 18° C.

BIOPROGNOZA – Задржавају се релативно неповољне биометеоролошке прилике. Опрез се саветује особама са срчаним, цереброваскуларним и респираторним тегобама. Поремећај сна, болови у костима и раздражљивост су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се максимална опрезност у саобраћају.

 VODA – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži   bez će vode ostati sledeće ulice:Cara Dušana od Ulice Vojvode Radomira Putnika do Prvomajske, Miloša Trebinjca od Ulice Petra Preradovića do Prvomajske, Ulica Vladimira Žestića od Cara Dušana do Miloša Trebinjca i Marka Kraljevića od Ulice Cara Dušana do Miloša Trebinjca. Vode neće biti od 9 sati do završetka radova.

HITNA41 – ambulantna pregleda, 10 – kućnih poseta, 7 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici – asmatičari i oni koji su se žalili na stomačne probleme. Bez saobraćajnih nezgoda i intervencija na javnom mestu. Kućne posete u Omoljici i Starčevu

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Novi Svet, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE  –    1 dečak i 1 devojčica

JKP GREJANJE – Jutros u 5 sati  startovale su obe toplane i sve kotlarnice u gradu. Režim rada zavisiće  od spoljašnje temperature

ATP –Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice

Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ –Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

„Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

Dana 18.11.2019. g. se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isključuju:
1. Pančevo Kajmakčalanska od trafo-stanice do pruge sa prosekom (kod br.58a). 09:00-13:30
2. Janova (Opština Vršac) Deo vikend naselja Janova prama Vršcu. 09:00-12:00
3. Padina Masarikova od M. Tita do Donje Doline. 10:00-11:00
4. Kovačica Vinogradska; J. Bartoša; Masarikova od XIV Vojvođanske brigade do J. Bartoša. 12:00-13:00

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

PREDSEDNIK SRBIJE IZNENADIO MEŠTANE GLOGONJA, UŠAO U PRODAVNICU….

Mica Milakov

DŽABE APELI ! Ponovo gori divlja deponija u naselju “Mladost”

Mica Milakov

Borković 10. posle Hokenhajma

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija