13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Magazin Pančevo Vesti

Marko Atanasovski muški frizer godine

Marko Atanasovski iz Kačareva proglašen je za muškog frizera godine na takmičenju “Hair Fair Serbia” održanom u Novom Sadu. U konkurenciji mnogobrojnih frizera iz zemlje i regiona, naš sugrađanin je osvojio prvo mesto.

Kačarevac Marko Atanasovski, frizer po struci, takmičio se u pravljenju muških frizura. Učesnici su imali zadatak da za trideset pet minuta pomoću češlja i makaza ošišaju svog modela. Takođe, trebalo je za pet minuta namestiti frizuru već ošišanom i ofarbanom modelu. U konkurenciji mnogobrojnih frizera iz zemlje i regiona, Marko je osvojio prvo mesto i poneo titulu frizera godine.

Marko je i ženski frizer, a prema njegovim rečima, dame su nešto zahtevnije kada je odabir boje i frizure u pitanju. Muškarci uglavnom znaju šta žele, a pripadnice lepšeg pola bi radije da se posavetuju, objašnjava Marko.

Ove sezone aktuelne su kraće ženske frizure i pastelni tonovi, što frizerima omogućava da ispolje kreativnost. Uprkos trendovima, predlaže Marko, najbolje je da se posavetujete se sa svojim frizerom ukoliko se odlučite za neku promenu.

Related posts

Ispraćaj maturanata u Isidorinoj školi

Mica Milakov

Brnabić: Za četiri meseca uradili što nismo za 40 godina

Branislava Grčić

72 novih slučajeva, nema preminulih

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija