23. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Savetnica predsednika Srbije u ‘HIT TVITU’ otkrila detalje Vučićevog hospitalizovanja

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

U studiju TV Pink su savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević, Lazar Lešnjak, uzbunjivač i bivši operativac DB-a Božidar Spasić, dok su ostali na društvenim mrežama.

Govoreći, na samom početku emisije o zdravstvenom stanju predsednika Vučića, Vasiljevićeva kaže da je i sam shvatio da se nešto ozbiljno dešava.

– Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu u bolnicu. Trčali smo po belom svetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu. Jutros smo saznali rezultate analiza, a dva dana je proveo na aparatima – rekla je savetnica predsednika.

Situacija je, kako kaže, danas malo bolja i nada se da će predsednik početi malo više da sluša lekare i uzima terapiju. Kada je reč o morbidnim komentarima pojedinaca, Vasiljevićeva kaže:

– Ne znam šta se desilo da je ovo društvo postalo toliko jezivo. Veći deo javnosti je bio iskreno zabrinut, predsednik je dobio veliki broj poruka od svetskih predstvnika Makrona, Dodika, premija Albanije, Boruta Pahora… Nadam se da je više gledao taj deo Srbije koji je bio iskreno zabrinut – navela je ona.

Kada je reč o novinarskom pitanju, prilično trapavom i agresivnom, koje se u delu javnosti proglasilo za uzrok srčanih problema predsednika Vučića, kao i o izjavi Jugoslava Ćosića (“ukoliko je predsednik Srbije toliko osetljiv na profesionalna novinarska pitanja, možda ne bi trebalo da se bavi tim poslom”), Vasiljevićeva kaže da bi Jugoslava Ćosića trebalo da bude sramota.

– Da li pokušava da prikrije aferu, da podigne svoj rejting davajući preveliki značaj svojim novinarima, koji, podsećam, dolaze na naše konferencije za štampu od prvog dana, od 2012. godine, ne znam. Na novinarska pitanja njegove televizije Vučić uvek odgovara. Da li se to njima dopalo, ne znam. Da li je tim odgovorom matirao i Miodraga Sovilja i onoga ko ga je poslao da isprovocira predsednika – jeste. Vučić je odgovarao i na pitanja Krika i na pitanja Insajdera. Nije problem u težini pitanja, već u načinu na koji su postavljena. To je ono što je bilo neprimereno. Nadam se da Sovilj ne razgovara tako sa roditeljima i da će shvatiti da može da bude i nezavistan i dobar novinar, čak i ako se primereno ponaša – dodala je ona.

Related posts

Revija čeških i slovačkih filmova u Jugoslovenskoj kinoteci

Nikoleta Dragaš

Ministar Vulin: Bezbednost na ulicama imperativ u radu policije

Branislava Grčić

Predsednik Vučić: Imamo poverenja u Makrona

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija