27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Predsednik Vučić dobro zahvaljujući pravovremenoj reakciji lekara VMA

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je danas u izjavi Tanjugu da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

Prema rečima ministra Lončara, po prijemu je procenjeno da je predsednik Srbije životno ugrožen.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere da saniraju ovako ozbiljno stanje, a predsednik Vučić je, prema recima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

„Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam“, rekao je ministar Lončar, dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

Related posts

Zlato za Jovanu Preković u Lisabonu

Ivana Bogdanovski

Vučić: Kultura sećanja je najbolji odgovor na negiranje naših žrtava

Jelena Obradović

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije oštro osudio uvrede upućene novinarki Informera Milici Dakić

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija