25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Danijel Stefanović ugasio požar na automobilu u Karađorđevoj

Radnik pančevačke Higijene Danijel Stefanović sprečio je veću katastrofu kada se iz nepoznatih razloga zapalio automobil na parkingu u Karađorđevoj. On je pomogao pri gašenju požara i time spasao živote ljudi, s obzirom da je u autu bila boca sa plinom.

Dolovac Danijel Stefanović, obavljao je svoj redovan posao kada je primetio dim na parkingu u Karađorđevoj ulici. Kao odgovoran građanin i otac dvoje dece, nije razmišljao mnogo, već je pritrčao da sanira požar. Prema njegovim rečima, postojala je opasnost da vatra zahvati i druge automobile koji su se nalazili u blizini.

Vlasnica automobila, koja je bila sa detetom, rekla mu je da automobil koristi plin. Brzom reakcijom sprečeno je da dođe do eksplozije.

Vatrogasci su ubzro došli, a zahvaljujući Danijelovoj odlučnosti i prisebnosti, požar nije zahvatio okolne automobile. Ovo nije prvi put da Danijel pomaže ljudima u nevolji, već je pomagao prilikom  saobraćajnih nesreća i smatra da bi svako od nas trebalo da pomogne u nevolji.

Related posts

Više od 16 miliona dinara za sportski budžet u Beloj Crkvi

Ivana Bogdanovski

Finale Super Lige Srbije: Crvena zvezda – Sombor

Vanja Vićentić

COVID-19: Srbija 125, Južnobanatski okrug četiri novoobolele osobe u protekla 24h

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija