19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 12. novembar

VREME – U Pančevu prepodne oblačno i suvo Duvaće jak, zapadni vetar. Minimalna temperatura 10° C, maksimalna dnevna 20° C.U sredu umereno oblačno. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 22° C.U četvrtak umereno oblačno. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 20° C.U petak sunčano. Minimalna temperatura 10° C, maksimalna dnevna 21° C.

BIOPROGNOZA – Неповољне биометеоролошке прилике за хронично оболеле и осетљиве особе. Опрез се саветује реуматичарима и кардиоваскуларним болесницима,а у подручјима са Кошавом опрез се саветује и нервно лабилним особама. Главобоља и несаница су очекиване метеоропатске реакције. Повећана концентрација се препоручује свим учесницима у саобраћају.

HITNA54 – ambulantna pregleda, 7 – kućnih poseta, 7 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici sa povišenim krvnim  pritiskom i srčani bolesnici. Bez saobraćajnih nezgoda i intervencija na javnom mestu u toku noći. Tri prevoza za Kovin

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Novi Svet, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE  –  3 dečaka i 1 devojčica

JKP GREJANJE – Toplane i kotlarnice startovale jutros u 5 sati. Režim rada zavisi od spoljašnje temperature.

ATP –Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice

Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ –Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

Dana 12.11.2019. g. se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isključuju:
1. Devojački Bunar Celo naselje. 08:30-14:30
2. Dupljaja Dejana Brankova. 11:00-14:00

U slučaju vremenskih neprilika radovi će se otkazati.

U slučaju ranijeg završetka radova ED zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena!

 

 

 

 

Related posts

Pijačni barometar za subotu 30. maj

Zorana Stekovic

Pančevo dobilo 20 miliona dinara za poljoprivredu, vodoprivredu i lokalni razvoj

Mirjana Popović

Pronađeno telo nestalog dečaka

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija