25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Alkoholisana lica pravila probleme tokom vikenda na javnim mestima

Hitna pomoć tokom vikenda imala je veći broj intervencija na javnom mestu, nego što je to uobilajeno. Probleme su pravile osobe, koje su imale veliki stepen alkohola u krvi. Istovremeno Hitna pomoć beleži povećan broj pacijenata koji su se javljali zbog hroničnih oboljenja.

Prema rečima doktora iz Hitne pomoći, tokom vikenda bilo je posla za radnike ove zdravstvene ustanove. Probleme su najviše pravila alkoholisana lica i intervencije na javnim mestima koje su bile prouzrokovane ljudima u pijanom stanju.

Sa druge strane javljali su se i hronični bolesnici sa povišenim krvim pritiskom zbog velike promene vremena i visokih temperatura za ovo doba godine. Takođe i roditelji su dolazili sa decom koja imaju simptome gripa. Dr. Milica Nedeljković,poručuje roditeljima da bi ipak prvo trebalo da se obrate izabranom pedijatru.

Transport pacijenata je za Beograd je povećan zbog kvara na skeneru. Lekari savetuju pacijente da redovno uzimaju svoju terapiju, da slušaju savete i da se prvo obrate izabranom lekaru kako bi se izbeglo stvaranje gužve i nepotrebno zadržavanje hitnih slučajeva.

Related posts

Božić na molbu predsednika Vučića prekinula štrajk glađu

Jasmina Petkovic

Uhapšena kriminalna grupa na čelu sa Veljom Nevoljom, nezvanično među privedenima i Pančevci

Nikola Toadjer

Osvojen Elbrus: „Prijatelji 72. specijalne brigade“ za poginule na Kosovu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija