23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Pola veka Karate kluba “Radnički” Kovin

Karate klub „Radnički“ iz Kovina obeležio je 50 godina postojanja. Tim povodom organizovana je svečanost u Centru za kulturu, kao i izložba fotografija, a objavljena je i knjiga „Pola veka Karate kluba Radnički Kovin“.

Karate klub „Radnički“ proslavio je 50. rođendan. Od osnivanja do danas, imao je brojne rezultate i vrhunske takmičare. Na svečanosti koja je organizovana povodom obeležavanja pola veka postojanja, predsednik i osnivač kluba rekao je da mu je zadovoljstvo što klub u kontinuitetu postoji i da se nada da će nastaviti da traje još dugo.

Ovo je jedan od najstarijih karate klubova u našoj zemlji i regionu, naglasio je trener Saša Đorđević. On je dodao da sva naseljena mesta opštine Kovin u okviru Karate kluba „Radnički“ imaju karate sekcije gde mališani mogu da treniraju.

Predsednica Opštine Kovin, Sanja Petrović, čestitala je jubilej Karate klubu „Radnički“ i poželela još mnogo uspeha ovom klubu.

Povodom obeležavanja pet decenija rada Karate kluba, priređena je izlžba fotografija na kojima se mogao videti razvojni put ovog kluba. Takođe, objavljena je i knjiga „Pola veka Karate kluba Radnički Kovin“ u kojoj je predstavljen rad kluba od osnivanja do danas.

Related posts

Jukom napada Vulina jer govori istinu, sa radošću čekamo tužbu

Jasmina Petkovic

Spot predsednika Vučića: Kompromis je važan za našu stranu !

Miroslava Cvejin

Igor Mirović predložen za mandatara nove Pokrajinske vlade

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija