1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

„Srpska Sparta“ za porodicu Varga iz Ivanova

Udruženje sporta i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“ uručila je danas humanitarnu pomoć porodici Varga iz Ivanova koja teško živi. Kao i u proteklim akcijama članovi Sparte uručili su garderobu, hranu i televizor.

Petočlana porodica Varga iz Ivanova teško živi. Marija, majka tri predivne male devojčice nema posao, dok je muž zaposlen i jedini privređuje. Dobrom voljom vlasnice objekta u kojem žive ne plaćaju kiriju, već samo račune. Dve devojčice pohađaju školu i svaka pomoć im je dobrodošla. Humani članovi Srpske Sparte sada već tradicionalno poklonili su garderobu, osnovne namirnice i televizor.

Udruženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“  iz nedelje u nedelju pokazuje svoju humanost i društvenu odgovornost. Prošle nedelje to je bio Banatski Brestovac, danas Ivanovo.

Predsednik Mesne zajednice Ivanovo Joška Duduj zahvalio je „Srpskoj Sparti“ na svoj pomoći koju su pružili. Prema njegovim rečima, mesna zajednica će uvek biti tu za sve građani koji imaju potrebu i koji teško žive.

Kao što je i najavljeno humanitarne akcije „Srpske Sparte“ će se nastaviti i u narednom periodu. Ovo sportsko udrženje prednjači u humanitarnom radu u Pančevu. S obzirom da je 8.novembra Dan grada, da podsetimo da je Srpska Sparta pre nekoliko godina dobila novembarsku nagradu za humanitaran rad.

Related posts

Brnabić: Sutra Krizni štab i nove mere

Bojana Kecic

Održana akcija pravljenja Fontoš kolača u Debeljači

Mirjana Popović

Gost “Lica nacije” – protojerej-stavrofor Radoslav Radmanović: Vaskrs je temelj hrišćanske vere

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija