17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Novčane nagrade i ekskurzija za najbolje pančevačke učenike

U velikj sali Gradske urave tradicionalno su nagrađeni učenici sa teritorije Pančeva koji su u prethodnoj školskoj godini ostvarili najbolje rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Iznosom od četiri do 27 hiljada dinara nagrađeno je 90 đaka.

Regionalni centar za talente “Mihajlo Pupin” i Grad tradicionalno nagrađuju najuspešnije učenike sa teritorije Pančeva. Mladi Pančevci, đaci osnovnih i srednjih škola, koji su postizali značajne rezultate na republičkim i međunaodnim takmičenjima nagrađeni su novčanim iznosom, od četiri do 27 hiljada dinara, zavisno od rezultata koji su postigli. Kako i sami učenici kažu, značano je kad neko prepozna i nagradi uloženi trud i rad.

Ove godine nagrađeno je devedesetoro učenika, što je rekordan broj. Za njihove nagrade Grad je izdvojio oko 600 hiljada dinara, izjavila je Tatjana Božić, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje.

Nagrađen je najveći broj dece do sada, njih devedesetoro, do sada je najviše 66-oro dece dobilo priznanje u jednoj godini. Tradicija dodele priznanja najuspešnijima će biti nastavljena i u godinama koje dolaze, a Dragoljub Cucić, direktor Regionalnog centra za talente “Mihajlo Pupin” nada se da će i sledeće godine biti prisutan ovoliki broj uspeših đaka.

Pored novčanih nagrada učenici dobili su na poklon i jednodnevnu ekskurziju.

Related posts

Pogledajte kako lideri opozicije Đilas i Obradović uništavaju Beograd i ČUPAJU SAOBRAĆAJNI ZNAK!

Mica Milakov

Stanovnici Banatskog Novog Sela i Kačareva dobijaju kvalitetnu pijaću vodu

Bojana Kecic

VUČIĆ NAJAVLJUJE NOVU INVESTICIJU! Još jedan NEMAČKI GIGANT stiže u Pančevo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija