7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 4. novembar

VREME – U Pančevu prepodne oblačno i suvo, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura 17° C, maksimalna dnevna 22° C.
U utorak umereno oblačno.. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 24° C.U sredu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 20° C.U četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura 14° C, maksimalna dnevna 19° C.U petak pretežno sunčano. Minimalna temperatura 7° C, maksimalna dnevna 18° C.

 BIOPROGNOZA – Релативно неповољна биметеоролошка ситуација за већину хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним и церебро-васкуларним болесницима. Метеоропатске реакције у форми нервозе, главобоље и болова у костима најизраженије ће бити у кошавском подручју. Додатни опрез је потребан учесницима у саобраћају.

HITNA43 – ambulantna pregleda, 11 – kućnih poseta, 5 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici sa povišenim krvnim  pritiskom, asmatičari. Kućne posete u Ivanovu i Jabuci. Saobraćajna nezgoda oko 21 sat u Ulici Stevana Šupljikca, jedna osoba zadobila lakše telesne povrede. 4 prevoza van grada

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE –    2 dečaka i 2 devojčice

ATP – Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice

Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ – Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

 

Dana 04.11.2019. g. se zbog PLANIRANIH  radova na el.mreži isključuju:
1. Jabuka Prvomajska od Osogovske do  kraja sela 09:30-11:00

U slučaju vremenskih neprilika radovi će se otkazati.

U slučaju ranijeg završetka radova ED zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena!

Related posts

22. Džez festival u Pančevu

Nikoleta Dragaš

RTV PANČEVO NA IZBORU ZA MISS : Pančevka prva pratilja !

Mica Milakov

Beograd – Zrenjanin – Novi Sad: NOVI AUTO-PUT PROLAZIĆE I KROZ OPŠTINU OPOVO

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija