31. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 4. novembar

VREME – U Pančevu prepodne oblačno i suvo, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura 17° C, maksimalna dnevna 22° C.
U utorak umereno oblačno.. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 24° C.U sredu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 20° C.U četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura 14° C, maksimalna dnevna 19° C.U petak pretežno sunčano. Minimalna temperatura 7° C, maksimalna dnevna 18° C.

 BIOPROGNOZA – Релативно неповољна биметеоролошка ситуација за већину хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним и церебро-васкуларним болесницима. Метеоропатске реакције у форми нервозе, главобоље и болова у костима најизраженије ће бити у кошавском подручју. Додатни опрез је потребан учесницима у саобраћају.

HITNA43 – ambulantna pregleda, 11 – kućnih poseta, 5 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici sa povišenim krvnim  pritiskom, asmatičari. Kućne posete u Ivanovu i Jabuci. Saobraćajna nezgoda oko 21 sat u Ulici Stevana Šupljikca, jedna osoba zadobila lakše telesne povrede. 4 prevoza van grada

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE –    2 dečaka i 2 devojčice

ATP – Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice

Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ – Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

 

Dana 04.11.2019. g. se zbog PLANIRANIH  radova na el.mreži isključuju:
1. Jabuka Prvomajska od Osogovske do  kraja sela 09:30-11:00

U slučaju vremenskih neprilika radovi će se otkazati.

U slučaju ranijeg završetka radova ED zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena!

Related posts

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Branislava Grčić

Zdravom ishranom do jačeg imuniteta

Jasmina Petkovic

Za svako dete koje putuje opština daje 4000 dinara, drugo putuje BESPLATNO

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija