8. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Uhapšen muškarac u Bratuncu zbog pretnji Vučiću

U Bratuncu je uhapšen M. M. iz tog mesta zbog pretnji upućenih preko društvenih mreža predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku televizije „Happy“ Milomiru Mariću, saopštila je danas načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

„Postupajući po zahtevu MUP-a Srbije, utvrđeno je da je ovo lice na društvenoj mreži Facebook napravilo više objava u kojima je uputio pretnje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije „Happy“ Milomiru Mariću i Jovani Grgurević“, istakla je Miljanovićeva, prenose Nezavisne.
Prema njenim rečima, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi M. M., odakle su oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim delima.

Related posts

Kulturi od konkursa 40 miliona

Nikoleta Dragaš

SNS PROGLASIO APSOLUTNU POBEDU! Posle 20 godina u Šapcu se menja vlast

Jasmina Petkovic

“Zelenilo” u akciji: Od utovara granja i korenja do zalivanja jesenjeg rasada

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija