12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Nova humanitarna akcija “Srpske Sparte”

„Srpska Sparta“ sprovela je još jednu u nizu humanitarnih akcija, ovoga puta u Banatskom Brestovcu. Pomoć je bila  u vidu paketa sa hranom i jakni za zimu. „Srpska Sparta“ će nastaviti sa humanitarnim radom i poziva sve da se priključe ovakvim akcijama i da zajedno pomognu svima kojima je to potrebno.

Udruženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“ još jednom je pokazala svoju humanost i društvenu odgovornost. Ovoga puta u Banatskom Brestovcu sprovedena je još jedna humanitarna akcija. Predstavnici „Sparte“ doneli su pakete, hranu i jakne za zimu. Kako kaže portparolka „Srpske Sparte“ Dragana Škrbić, ovo udruženje je uvek tu za sve kojima je pomoć potrebna.

Predsednik Mesne zajednice Banatski Brestovac Dragan Miričić zahvalio je „Srpskoj Sparti“ na svoj pomoći koju su pružili. Mesna zajednica će se truditi kao i do sada da doprinosi i posreduje u ovakvim akcijama i da pomaže ljudima kojima je neophodno.

Akcije slične ovoj će se nastaviti, poručuju iz „Srpske Sparte“. Ovo sportsko udrženje prednjači u humanitarnom radu u Pančevu, a prema rečima Dragane Šrkbić, u „Sparti“ smatraju da je njihova dužnost da pomognu, kao i da pozovu sve koji su u mogućnosti da im se priključe i postanu članovi Udruženja.

Related posts

Ambasador: Državljani Srbije od 19. aprila mogu u Grčku

Ivana Bogdanovski

NDNV nastavlja da podržava lažne novinare, inicijatore targetiranja zaposlenih u RTV Pančevo

Nikoleta Dragaš

“Železničar” – “Kozara” bez publike!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija