23. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

SNS obeležio stranačku slavu Svetu Petku u Pančevu

Srpska napredna stranka danas je u prostorijama Gradskog odbora u Pančevu obeležila slavu Svetu Petku. Domaćin slave bio je zamenik gradonačelnika Predrag Živković, dok će dogodine to biti odbornik Ivan Tešić.

SNS obeležava slavu u svim svim odborima u Srbiji, naravno i u Južnom Banatu. Time ova stranka pokazuje jedinstvo i snagu u svemu što radi i čime se bavi.

Ovogodišnja slava protiče i u znaku jubileja 11 godina od osnivanja Srpske napredne stranke, i tim povodom centralna manifestacija će održava u Novom Sadu. Stranačkoj slavi u Pančevu prisustvovao je veliki broj zvanica iz političkog, društvenog i privrednog života.

Slavu Svetu Petku obeležavaju i odbori Srpske napredne stranke u celom Južnom Banatu. Predrag Živković predao je kumstvo za sledeću godinu Ivanu Tešiću, odborniku SNS.

Related posts

POTPUNO LUDILO NA SKUPU SAVEZA ZA SRBIJU U PANČEVU! Boško i Jeremić jednu priču pričaju u Beogradu, drugu u Čačku, a treću u Novom Sadu!

Mica Milakov

Brojne aktivnosti za korisnike dnevnog boravka u Kovačici

Jasmina Petkovic

Vučić: Nadam se da ćemo vanredno stanje ukinuti pre kraja meseca

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija