7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

Odbori Srpske napredne stranke u južnom Banatu proslavili slavu Sv. Petku

Nakon rezanja slavskog kolača, u ime predsednika stranke Aleksandra Vučića, predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić čestitao je članovima stranke krsnu slavu, poželeo prisutnima zdravlja i porodične sreće, istakavši da ih u narednom periodu čekaju izbori na kojima će imati priliku da potvrde svoj dobar rad u prethodnih tri i po godine.

 

Prisutne je pozdravila i kuma, domaćin ovogodišnje proslave Ivana Divljački, koja je jabuku, odnosno domaćinstvo za narednu slavu predala potpredsedniku Opštinskog odbora Predragu Ginculju.

U Beloj Crkvi, odnoso Jasenovu, Sprska napredna stranka je takođe proslavila slavu. Darko Bogosavljević, predsednik Opštine poželeo je svima zdravlja, mnogo uspeha, rezultata i boljitka za sve ljude u Beloj Crvki. Domaćin slave Sanela Motorov rekla je da joj je drago što su ljudi došli u ovolikom broju. Kako je navela boljitak se oseća svuda, i u Jasenovu i u samoj Beloj Crkvi, dodajući da očekuje da se tako nastavi i narednih godina.

Slavu su proslavili odbori SNS u Kovinu,Vršcu, Alibunaru, Plandištu i Kovačici.

Related posts

SNS Pančevo čestitao Ramazanski bajram

Mica Milakov

Havarija u Ulici Žarka Zrenjanina

Zorana Stekovic

Prve lekcije o bezbednosti u saobraćaju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija