7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Novoseljani u humanitarnoj akciji: Da Petra pobedi!

U Banatskom Novom Selu u petak je otvorena humanitarna izložba ,,Za malu Petru“, prodajnog je karaktera i trajaće do 1. novembra. Lokalni umetnici će izložiti svoja dela koja će građani moći da kupe. Novac koji se sakuplja je u svrhe lečenja male Petre, obolele od raka. Pored toga će u određenim lokalima biti postavljene i kutije za sakupljanje novca.

U Domu kulture ,,3. oktobar“ se održava humanitarna izložba ,,Za malu Petru“. Građani Banatskog Novog Sela mogu posetiti izložbu i kupiti slike a novac će biti doniran u svrhu lečenja Petre koja je obolela od raka. Organizator izložbe, direktor Doma kulture Bojan Boljanac je izjavio da će se truditi da bude što više sličnih akcija i da su osim prodaje slika, postavljene kutije za sakupljanje novca na više lokacija.

Direktor Doma kulture Bojan Boljanac izjavio je da se nada velikom broju ljudi koji će dati doprinos u sakupljanju novca.

Građani su svima ovim putem poslali važnu poruku  i ova izložba je samo jedna u nizu akcija koja se sprovodi u humanitarne svrhe u Banatskom Novom Selu. Budimo humani i pomozimo Petri jer zdravlje je najvažnije.

Related posts

Blagi pad inficiranih korona virusom u Južnobanatskom okrugu

Mica Milakov

Susret strip autora Srbije i Francuske u Pančevu

Vanja Vićentić

Vulin danas prima rusku vakcinu

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija