14. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Novoseljani u humanitarnoj akciji: Da Petra pobedi!

U Banatskom Novom Selu u petak je otvorena humanitarna izložba ,,Za malu Petru“, prodajnog je karaktera i trajaće do 1. novembra. Lokalni umetnici će izložiti svoja dela koja će građani moći da kupe. Novac koji se sakuplja je u svrhe lečenja male Petre, obolele od raka. Pored toga će u određenim lokalima biti postavljene i kutije za sakupljanje novca.

U Domu kulture ,,3. oktobar“ se održava humanitarna izložba ,,Za malu Petru“. Građani Banatskog Novog Sela mogu posetiti izložbu i kupiti slike a novac će biti doniran u svrhu lečenja Petre koja je obolela od raka. Organizator izložbe, direktor Doma kulture Bojan Boljanac je izjavio da će se truditi da bude što više sličnih akcija i da su osim prodaje slika, postavljene kutije za sakupljanje novca na više lokacija.

Direktor Doma kulture Bojan Boljanac izjavio je da se nada velikom broju ljudi koji će dati doprinos u sakupljanju novca.

Građani su svima ovim putem poslali važnu poruku  i ova izložba je samo jedna u nizu akcija koja se sprovodi u humanitarne svrhe u Banatskom Novom Selu. Budimo humani i pomozimo Petri jer zdravlje je najvažnije.

Related posts

Ivana Španović šampionka Balkana

Mirjana Popović

Kompletan odbor LSV u Alibunaru pristupio SNS

Mica Milakov

Prijemu koji organizuje Bocan Harčenko, prisustvuje i predsednik Vučić

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija