7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

Zelenilo koristi svaki trenutak da nam ulepša grad

U okviru zamene prolećnog rasada novim, jesenjim rasadom, i priprema površina za  predstojeću sezonu, radnici JKP „Zelenilo“- sektor „Proizvodnja“,danas su raspoređeni u naseljima Tesla i Strelište.

U naselju Tesla, na zelenoj površini kružnog toka, u planu je plevljenje, orezivanje ruža i sadnja lukovica Lala. Paralelno je druga ekipa, istog sektora, zadužena za košenje u ulici Bore Stankovića na Strelištu.

Radnici sektora „Održavanje“, angažovani su na košenju travnjaka na javnim zelenim površinama na sledećim lokacijama : ul.Žarka Zrenjanina , ul.Ive Kurjačkog, ul.Stevana Šupljikca sa poprečnim ulicama, naselja Topola i Železnička kolonija. .U parku Narodna bašta, u narednim danima, radnici JKP Zelenila mašinski će kositi travnate površine i sakupljati opalo lišće.

Nastavlja se i sa utovarom grana, korova i zelenog materijala u ulici Miloša Trebinjca i Spoljnostarčevačkoj ulici kao i sa započetim mašinskim košenjem korova na vetrozaštitnim pojasevima Pančevo-Bavanište i Banatsko Novo selo – Vladimirovac.

Related posts

Afera “Krišan”. Više tužilaštvo : „Zaboravila na 64 miliona”. Pa šta?

Mica Milakov

Veterani Kovačice ugostili Opovčane

Nikoleta Dragaš

Dani Padine 2018.

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija